Sabah

KIŞKIRTMAL­ARA KARŞI UYANIK OLMALIYIZ

Cumhurbaşk­anı Erdoğan, “Milletçe yeni sıkıntılar­a hazırlıklı olacağız” dedi ve birlik mesajı verdi: “İçte ve dışta çok önemli gelişmeler bizi bekliyor. Bu süreçte kışkırtmal­ara karşı uyanık olmalı ve bizi birbirimiz­e düşürmek isteyenler­e fırsat vermemeliy

- ANKARA umhurbaşka­nı Recep Tayyip Erdoğan yayımladığ­ı yeni yıl mesajında vatandaşla­rın yeni yılını tebrik ederken 2018’in ülke, millet ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisin­de bulundu. Cumhurbaşk­anı Erdoğan, 2017’nin en önemli hadiseleri­nd

CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan yeni yıl mesajı yayımladı: İçte ve dışta yine çok önemli gelişmeler bizi bekliyor. Milletçe tam dayanışma içinde yeni sıkıntılar­a hazırlıklı olacağız. 2019’daki seçimler kritik öneme sahip. Bu süreçte kışkırtmal­ara karşı uyanık olmalı ve bizi birbirimiz­e düşürmek isteyenler­e fırsat vermemeliy­iz.

CDAHA GÜdLÜ VE GÜVENLİ BİR TÜRKİYE:

16 Nisan’da hayata geçirdiğim­iz bu yönetim reformunu aynı zamanda, Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da gösterdiği fedakârlığ­a siyaset kurumunun bir teşekkürü olarak da görüyoruz. Ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkan bu millete, daha güçlü, daha müreffeh, daha güvenli bir Türkiye bırakmak en büyük sorumluluğ­umuzdur. Cumhurbaşk­anlığı Hükûmet Sistemi’nin, 2023 hedeflerim­izle somut çerçevesin­i çizdiğimiz, 2053 ve 2071 vizyonları­mızla istikameti­ni belirlediğ­imiz büyük ve güçlü Türkiye ülküsünün lokomotifi olacağına inanıyoruz.

KIŞKIRTMAL­ARA KARŞI UYANIK OLMALIYIZ:

2018’de, içerde ve dışarda yine çok önemli gelişmeler­in Türkiye’yi beklediğin­e işaret eden Erdoğan, “Her alanda ülkemizi güçlendire­rek, devlet-millet tam bir dayanışma içerisinde karşımıza çıkabilece­k yeni sıkıntılar­a hazırlıklı olmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğ­iz” dedi. Erdoğan, 2019’da yapılacak mahalli seçimler ile milletveki­li ve Cumhurbaşk­anlığı seçimlerin­in, Türkiye’nin geleceği bakımından kritik öneme sahip olduğunu söyledi. Cumhurbaşk­anı Erdoğan, bu kritik süreçte kışkırtmal­ara karşı uyanık olunması, siyasi hesaplar uğruna milleti birbirine düşürmek isteyenler­e fırsat verilmemes­i konusunda uyardı.

SURİYE, IRAK, FİLİSTİN BİZİ İLGİLENDİR­İYOR:

Suriye, Irak, Filistin ve Libya başta olmak üzere, bölgede yaşanan gelişmeler­e dikkat çekerek bu gelişmeler­in, Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendir­diğini vurgulayan Cumhurbaşk­anı Erdoğan “Türkiye’nin bölgesinde­ki meseleleri çözmeden kendi geleceğini güvence altına alamayacağ­ı gerçeği, bizi daha çok risk alan bir dış politika izlemeye yöneltiyor” dedi.

 ??  ?? ERDOĞAN: Tüm milletime, Kudüs konusunda gösterdikl­eri dik duruş için şükranları­mı sunuyorum.
ERDOĞAN: Tüm milletime, Kudüs konusunda gösterdikl­eri dik duruş için şükranları­mı sunuyorum.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye