Sabah

THY şanslı yolculara hediye bilet verdi

- Cevdet ÖZDEMİR / 6$%$+

Pekin’den İstanbul’a gelen Çinli Elen Irona, THY’nin 2017’deki son, Japonya’da çalışan Mustafa Kızılyer ise 2018’deki ilk yolcusu oldu. Yolcular hediyeleri­ni Genel Müdür Bilal Ekşi’den aldı.

TÜRK Hava Yolları (THY) 2017’deki son yolcusuyla 2018’in ilk yolcusuna gidişdönüş dış hat bileti hediye etti. Tatil için Pekin’den İstanbul’a gelen Çinli Elen Irona, THY’nin 2017’deki son, Japonya’da çalışan Mustafa Kızılyer ise 2018’deki ilk yolcusu oldu. İstedikler­i yönde kullanabil­ecekleri gidiş-dönüş dış hat bileti kazanan yolculara, hediyeleri THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından verildi.

Atatürk Havalimanı’nda gelerek yolcuların ve personelin yeni yılını kutlayan Ekşi, 2017’nin THY için çok iyi geçtiğini ve yüzde 9’un üzerinde bir büyüme gerçekleşt­irdiğini ifade ederek şöyle konuştu: Finansal olarak da inşallah rekor bir sonuçla kapatacağı­z. 2018’e daha büyük ümitlerle giriyoruz. Şu andaki bütün rakamlar 2018’in 2017’den daha iyi geçeceğini gösteriyor” dedi.

2019 ATILIM YILI OLACAK

Atatürk Havalimanı’ndaki son yılbaşı kutlaması olduğunu ifade eden Ekşi “Biliyorsun­uz 29 Ekim 2018’de yeni havalimanı­na geçeceğiz. Orası büyük bir heyecan oluşturuyo­r bizim için. THY’ye büyük imkânlar sağlayacak. Bu havalimanı çok güzel hizmetlerd­e bulundu. İnşallah yeni havalimanı­mız buradan daha iyi imkânlarla Türk sivil havacılığı­nın ve THY’nin önünü açacaktır. 2019’u büyük aşk ve şevkle bekliyoruz. 2019, THY’nin atılım yılı olacak” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye