Sabah

,‚ÃPōŒ PİYANGOSU

Galatasara­y’da ilk yarıdaki performans­ı ile dikkatleri çeken Badou Ndiaye’nin menajeri, bir Çin kulübünün 18 milyon Euro’luk çıkış bedelini ödemeye hazır olduğunu sarı-kırmızılı yönetime iletti G.Saray, Brezilyalı golcü için her türlü seçeneği masaya yatı

- Mehmet Özcan mehmet.ozcan@sabah.com.tr

Fatih Terim’in çok istediği kaleci hocası Taffarel, G.Saray’a Brezilya Milli Takımı’ndaki görevini bırakmak istemediği­ni ve Dünya Kupası’nda ülkesi için hizmet edeceğini söyledi. Bu şartı kabul edilen Tafo’nun devre arası kampında işbaşı yapması bekleniyor.

Sol bek ve hücum hattına takviye yapacak olan Galatasara­y’ın forvetteki bir numaralı adayı Alanyaspor’un gol makinesi Vagner Love... Gomis’e alternatif bir hücum silahı isteyen Fatih Terim’in raporu doğrultusu­nda harekete geçen yönetim 33 yaşındaki golcüye imza attırmayı planlıyor. Alanya kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Love, için Galatasara­y, para artı takas formülü üzerinde duruyor.

Galatasara­y’ın yaz transferin­de Osmanlıspo­r’a

7.5 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Badou Ndiaye’nin maliyeti tartışma konusu olmuştu. İngiliz kulüpleri Stoke City ve West Ham da Ndiaye ile ilgilendiğ­i için sarıkırmız­ılı kulüp kesenin ağzını açmış ve Ndiaye de gösterdiği üstün performans­la ücretinin hakkını vermişti. Senegalli yıldızın menajeri

LEVENT TÜZEMEN

Ndiaye ilk yarı Galatasara­y’ın en çok mücadele eden oyuncusuyd­u. Terim, kulübün menfaatler­i adına transfere yeşil ışık yakabilir. Ancak Ndiaye, Cenk 2&$K 6$L, de geçtiğimiz günlerde kulübe, oyuncusuna Çin’den ciddi bir teklif olduğunu iletti. Eğer Galatasara­y Ndiaye için masaya oturursa, ismi saklanan Çin kulübünün 18 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ortaya çıktı.

Ancak Fatih Terim’in bu satışa sıcak bakmaması transferi zorlaştırı­yor. 1990 doğumlu Ndiaye’nin Galatasara­y ile yaptığı sözleşmede önümüzdeki sezon sonu için geçerli 18 milyon Euro çıkış opsiyonu bulunuyor. kadar para getireceks­e satılmalıd­ır. Galatasara­y’ın mali açıdan şampiyonlu­ğa ihtiyacı var. Selçuk ve Donk, Ndiaye tadı vermez. Ndiaye’nin yeri dolmaz ve Devler Ligi kaçarsa yönetim hesabını veremez.

 ??  ??
 ??  ?? † †
† †
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye