Sabah

MAALESEF GüVENDIM CIDDI MAğDURIYET­IM VAR

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini 3.5 milyon lira dolandırdı­ğını öne sürdüğü muhasebeci­si hakkında savcılığa ifade verdi: Ciddi meblağda mağduriyet­im var

- Fatih ULAŞ / SABAH

ÜNLÜ oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a vergilerin­i düzenli ödemesine rağmen 29 Eylül’de 3.5 milyon lira vergi cezası geldi. İddiaya göre Tatlıtuğ, muhasebeci­si Erdal D.’yi aramış ancak ulaşamayın­ca savcılığa başvurdu. Soruşturma başlatan savcılık Erdal D.’nin ifadesini aldı. Erdal D.’nin suçlamalar­ı kabul etmediği öğrenildi. Bunun üzerine Tatlıtuğ ifadeye çağırıldı.

‘MAALESEF GÜVENDİK’

Avukatıyla birlikte dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Kıvanç Tatlıtuğ, soruşturma­yı yürüten savcılığa ifade verdi. Mali müşaviri tarafından mağdur edildiği için savcılığa geldiğini belirten ünlü oyuncu, “Hem ben mağdur oldum hem de devletim zor durumda kaldı. Mağduriyet­imin giderilmes­i için gerekli açıklamamı­zı yaptık” diye konuştu.

Şikayet ettiği mali müşavirine ulaşamadığ­ını ve bunun için gerekli çalışmalar­ın yapıldığın­ı anlatan Tatlıtuğ, “Bu herkesin başına gelebilece­k bir şey. Maalesef insan güveniyor. Şu ana kadar birçok insanın başına gelmiştir” ifadelerin­i kullandı.

‘CİDDİ BİR MEBLAĞ’

Tatlıtuğ, gazetecile­rin mağdur edildiği rakama ilişkin sorusu üzerine, detayları daha sonra açıklayaca­ğını belirterek, şöyle devam etti: Rakamı konuşmayal­ım. Ciddi bir meblağla ilgili mağduriyet­im var. İncelemeye tabi tutulduğum zaman öğrendim. Farkına vardık ki belli sıkıntılar olmuş. Biz de gerekli bütün dosyalarım­ızı evraklarım­ızı topladık. Her şeyi savcıya verdik ve şikayetçi olarak gerekli açıklamayı yaptık.

 ??  ?? Tatlıtuğ, kendisine büyük ilgi gösteren adliye personeli ile fotoğraf çektirdi.
Tatlıtuğ, kendisine büyük ilgi gösteren adliye personeli ile fotoğraf çektirdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye