Sabah

Noterde türkülü MÜHÜR ŞOV

Noter Başkâtibi Selma Öncül’ün “Müdür Beyin Yeşil Kürkü” türküsü eşliğinde elinde mühürle çektiği videoyu, sosyal medyada 3 günde 1 milyon 200 bin kişi izledi

-

Ankara 46. Noteri Başkatibi Selma Öncül’ün yeni yıl mesajı, sosyal medyayı salladı. 20 yıllık noter Öncül’ün, “Müdür Beyin

Yeşil Kürkü” türküsü eşliğinde elinde mühürle çektiği videoyu 3 günde 1 milyon 200 bin kişi izledi. Türkü eşliğinde evrak mühürlediğ­i anları gösteren videosuyla sosyal medyada büyük ilgi gören noter Selma Öncül, SABAH’a konuştu:

‘BÜYÜK İLGİ VAR’

“Yılın son günü olduğu için defter tasdikleri­nin yapılması gerekiyord­u. Videoyu cuma akşamı çektim. 50 sayfadan 10 bin sayfaya kadar defterler var. Bunların tasdik edilmesi gerekiyor. Her şeyi A-4 kâğıdı gibi görüyoruz. Eğlenceli bir yapım var. Biraz değişik olsun diye bu kez türküyle yaptım. Bu kadar olumlu tepki alacağını bilmiyordu­m. Tüm sosyal medya hesapların­ı kapattım. Çünkü büyük ilgi var, yetişemiyo­rum.”

‘DOĞAL HAREKETLER’

Noterlerde çalışanlar­ın, özellikle yılın son ayında sabahlara kadar çalışıp defter tasdikledi­ğine dikkat çeken Öncül şöyle devam etti: “Zaman zaman kendi aramızda böyle videolar çekip paylaşırız. Herkes, ‘Biz hızlıyız, daha seriyiz’ diyerek hız gösterisi yapar. Videoyu çektiğimde 200 yapraklı bir defter tasdik ediyordum. Sabahlara kadar mühür basıyoruz. 2013’ten beri yeni yıl videoları çekerim. Herkesin hoşuna gitti. Ailemden, arkadaşlar­ımdan olumlu tepkiler aldım. Normal hayatta da böyle neşeliyim. Sizinle konuşurken bile kafam sağa sola gider, gülümserim. Sosyal medya hesabımdan zaman zaman komik videolar paylaşırım. Türkünün de güzel olmasıyla birlikte video rekor kırdı” dedi.

 ??  ?? Kendiyle barışık bir kişiliği olduğunu vurgulayan Öncül, ´Herkesin daha fazla gülmesini, tebessüm etmesini istiyorum” dedi.
Kendiyle barışık bir kişiliği olduğunu vurgulayan Öncül, ´Herkesin daha fazla gülmesini, tebessüm etmesini istiyorum” dedi.
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye