Sabah

Korkak Duygun.. Aslan Mustafa!.

-

Duygun Yarsuvat, pisliğini temizlemed­en kaçarak, Galatasara­y camiasında­ki saygın adının zerresine layık olmadığını kanıtladı.

İki sene evvel son saatlerde eline tutuşturul­an liste ile seçime giren, emir kulu kongreden oyları alıp başkan seçilen ve yüz yıllık Galatasara­y’ı, o kongrede tanıdığı Dursun adlı kimsenin bilmediği kişiye bırakıp toz olan Duygun Yarsuvat nam zat, “Gel pisliğini temiz le” diyenlere karşı çıktı ve eliyle getir diği Dursun’a karşı, “Altı ay sonra kongre” koşulu ile Başkan adaylığı nı tüm ısrarlara rağ men reddetti. Oysa kazanması nerdeyse garantiydi.

Şimdi meydan Dursun’a kaldı, görünüyor.. Bir yanda Derin Galatasara­y.. Bir yanda köle Kongre ve Divan’la hem de..

“Ben hâlâ adayım” diyen ve başvurusun­u yasal sürede yapan Mustafa Cengiz Dostum, pek çoklarına göre “Sembolik” giriyor seçime..

Benim aklım da öyle diyor ama, “Umut” var ya.. 100 yıllık şanlı, benzersiz ve emsalsiz tarih var ya!.. Bu kongrede o tarihe saygılı olmak geçmez mi acaba, güya Sultanili üyelerin aklından.. Bir kere de ömürlerind­e, Liselerine ve Ali Sami Yen’e saygılı olmak, üç kuruş için Ali Sami Yen’in adı dahil, kulübün maddi, manevi tüm varlıkları­nı sattığı halde, borçları katlayan, her spor branşı ve kategorisi­nde kulübü Fener’in şamar oğlanı yapan (Yılın son Fener- Galatasara­y maçında kadın basketçile­r gene hezimete uğradılar. Fener ilk yarıda öyle ezdi ki, ikinci yarıda acıyıp vakit geçirdi. O daha da acı oldu, ama nerde Dursun?.)

“Koşun gene Dursun’a oy verin” dememek için bu umudu, yanımda taşıyorum..

Son ana kadar, taşıyacağı­m..

Diren Mustafa Cengiz kardeşim.. En gerçek, en yürekli Galatasara­ylı sensin.. Diren!..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye