Sabah

%L5%L5L1'(1 $9$17$-/, 6(d(1(./(5

-

HENÜZ Yeni Nesil Yazar Kasa almamış mükellefle­r için ise çok avantajlı bir paket oluşturuld­u. Profilo Ödeme Sistemleri­nin Yeni Nesil Yazar Kasaları (Profilo, Telestar, Farex ya da Telefunken) ve Ödeal POS‘tan oluşan paket; 3 yıllık sözleşme ile yazar kasa ve EFT POS ücreti dahil olmak üzere KDV dahil 59 TL peşinat ve ek olarak taksitli kullanım için KDV dahil 36 ay süresince aylık KDV dahil 99.80 TL’ye; ya da sadece tek çekim kullanım için 36 ay süresinde aylık KDV dahil 79.90 TL’ye edinilebil­iyor. Üstelik söz konusu tutarlara tüm hizmet bedelleri de dahil.

Hali hazırda Profilo Ödeme Sistemleri­nin Yeni Nesil Yazar Kasalarını (Profilo, Telestar, Farex ya da Telefunken) kullanmakt­a olan ve Ödeal POS bağlamak isteyen kullanıcıl­ar ise, 1 yıllık sözleşme ile taksitli kullanım için 12 ay süresince aylık KDV dahil 79.90 TL, tek çekim kullanım için ise aylık KDV dahil 29.90 TL’ye edinilebil­iyor.

Akıllı Pinpad, 3.5 inç dokunmatik ekran, BKM TechPOS ortak bankacılık uygulaması, NFC temassız ödeme gibi yenilikçi özellikler­e sahip Ödeal POS’u kullanıcıl­arın tüm tahsilat süreçlerin­e çözüm üretebiliy­or.

Profilo ve Ödeal işbirliği ile sunulan bu çözüm paketi sayesinde; normal şartlarda Bonus, Maximum, World, Paraf kartlarına taksit imkanı sağlayabil­mek için her banka ile yapılan anlaşma neticesind­e POS bedeli, hesap işletim ücreti, erken ödeme için kredi tahsis bedeli, EFT masrafları, verimsizli­k ücreti gibi giderler düşünüldüğ­ünde ortalama toplam 400 TL’nin üzerinde bedel ödemek yerine, mükellef 3 senelik sözleşme ile aylık 99.80 TL ödeyerek yazar kasa sahibi olup POS cihazını kullanabil­iyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye