Sabah

EMENİKE PAF tAkımA

-

sorunlu tavırların­dan bıktığı ve Yunanistan ekibi Olympiakos’a sattığı Emenike, disiplinsi­z davranışla­rından vazgeçmiş değil. Son maçını 28 Ekim’de Panathinai­kos’a karşı oynayan Nijeryalı golcü, rahat tavırlarıy­la başkan Evangelos Marinakis’i çileden çıkarmıştı. Olmpiakos yeni bir karar aldı ve Emenike’yi PAF takıma yolladı. Golcü için kulüp aranıyor. Yunan basını Nijeryalı’nın Türkiye Süper Ligi’nde bir takıma dönebilece­ği iddiasını ortaya attı.

Fenerbahçe’nin sol bek transferi için listesinde yer alan Kemar Lawrence’ın menajerind­en açıklamala­r geldi. Amerika basınında yer alan haberde New York Red Bulls forması giyen 25 yaşındaki Jamaikalı futbolcunu­n menajeri Damani Ralph şunları söyledi: “Fenerbahçe’den gelen ilgiyi doğrulayab­ilirim. Lawrence’ı kış dönemi için transfer listesine aldılar. Eğer doğru ve iyi bir teklif gelirse, New York Red Bulls anlaşmaya razı gelecektir.” Jamaikalı yıldızında­n övgüyle söz eden menajeri, “Türkiye’de rahatlıkla oynayabili­r. Zorlanacağ­ını düşünmüyor­um. Hatta Avrupa’da da her ligde oynayabili­r” dedi. Bu arada Trabzonspo­r da Lawrence’i renklerine bağlamak isteyen bir diğer ekip olarak öne çıkıyor.

MLS’İN köklü ekiplerind­en New York 3ed Bulls’ta forma giyen ve sol bek bölgesinde oynayan Kemar Lawrence, üstün fiziğiyle dikkat çekiyor. )ava hakimiyeti ve top sezgisiyle övgü toplayan Kemar, korkusuz bir savunmacı. Sol bekin yanı sıra stoper, orta saha gibi ekstra görevleri de üstelenebi­len Jamaikalın­ın çok yönlü olması bir başka artısı. Ne var ki özellikle pas oyununda sıkıntı yaşayan 25 yaşındaki oyuncu, zaman zaman top

kayıplarıy­la takımına sıkıntı yaşatabili­yor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye