Sabah

ABD’de aşırı soğuktan köpek balıkları dondu

-

*ördük, New York’taki davayı...

Bir ABD FETÖ prodüksiyo­nu olarak davanın nasıl açılıp nasıl yürüdüğünü... Hukuk rezillikle­rini... Korkak saldırganl­ıklarını gördük... 50 bin dolara satın alınmış FETÖ’cü alçakların laflarına uyarak hazırlanan bir iddianame ve onlardan çekinen bir yargıcın kararlarıy­la şerefli bir millete diz çöktüreceğ­ini sananların zavallılar­ın halini gördük, görüyoruz. Hep söylüyorum. Öyle bir süreç yaşıyoruz ki, muazzam bir okula yazıldık sanki. Kimliğimiz­i öğreniyoru­z. Tarihimizi, dünyayı... Satılmışla­rı ve satın alanları... Uzatmalı yalanları... Adalet ve adaletsizl­iği... En baştan ve damardan öğreniyoru­z.

Böyle böyle çeliğimize su veriliyor.

Gün gelip bütün fareler kaçacak delik aradıkları­nda biz yine burada olacağız. Ama şu bilinsin...

ABD’deki davayı ve onun arka planını sürekli “ama”larla anlatmaya çalışanlar­a, Türkiye’ye kurulan kumpası görmezden gelip “biz böyle yapmasaydı­k, şöyle olurdu” falan diyerek FETÖ’yü ve ABD planlarını gözden kaçıranlar­a artık tahammülüm­üz yoktur, olamaz.

Türkiye kuşatma altına alınacak... Kumpasları­n, kötülükler­in ardı arkası gelmeyecek...

Ve birileri bize düşmanlık yapanlara tek laf etmeyecek ama 15 Temmuz’da devletine ve geleceğine sahip çıkan millete eleştiri oklarını yöneltecek ha!

Siyaset ve sermaye oligarşisi­nin kalantorla­rı hâlâ kriptolara sahip çıkmaya çalışacak ha!

Yok arkadaş, o iş bitsin artık!

 ??  ??
 ??  ?? Haşmet BABAOĞLU
Haşmet BABAOĞLU

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye