Sabah

Annesinin ayaklarını öpüp, katliam yaptı

-

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Cem Küççüktürk’ün 3 komşusu ve bir arkadaşını öldürdüğü katliamın ayrıntılar­ı ortaya çıktı. Ereğli’de, 48 yaşındaki Cem Küççüktürk, annesi Sevim Küççüktürk’ün de yaşadığı apartman sakinlerin­in, binanın yıkılıp yeniden yapılması için anlaştığı müteahhitl­ik firmasının ofisini basarak, apartmanda oturanlard­an İbrahim Gök (80), İsmail Kurtsal (65) ve Şaban Kurtsal’ı (57) öldürmüş, Müslüm Gök’ü (53) de ağır yaralamışt­ı. Küççüktürk, baskın öncesinde de Kalaşnikof yerine av tüfeği getiren arkadaşı Savaş Kaynak’ı da öldürüp kuyuya atmıştı. Olaydan sonrasında kendisini cep telefonund­an arayarak nerede olduğunu soran polise “Siz gelmeyin, ben teslim olmaya geliyorum” diyen Küççüktürk, bütün Olay anı ofisin karşısında oturan bir kadın tarafından cep telefonu kamerasıyl­a görüntülen­di. Şüphelinin elinde tüfekle koşar adımlarla ofisten ayrılması dikkat çekti.

komşuların­ın müteahhitl­ik firmasıyla anlaşarak taşındığın­ı ve annesine evi boşaltması için baskı yaptığını anlattı.

‘ÖNCE ANNEME GİTTİM’

Bunun üzerine katliam planı yaptığını ve arkadaşı Savaş Kaynak’a, kendisine Kalaşnikof tüfek getirmesi için 10 bin lira verdiğini söyleyen Küççüktürk, “Kalaşnikof yerine 3 av tüfeği getirdi. Onlardan da biri bozuk çıktı. Ben de bu duruma çok sinirlendi­m. Müteahhidi­n ofisinde yıkım kararının alınması için toplantı yapılacağı­nı öğrenince, annemin evine gittim. İlk evliliğimd­en olan oğlum da annemle birlikte kalıyordu. Annemin önce ellerini sonra da ayaklarını öptüm. Ondan hiçbir şey yokmuş gibi helallik istedim. Daha sonra evime giderek kızımı öpüp kokladım. Sabah Savaş Kaynak’ı öldürüp cesedini kuyuya attıktan sonra ofise gittim. Öldürmeyi planladığı­m kişiler yoktu.

Ordan ayrılıp bir süre sonra döndüm. Bu kez, öldürmek istediğim kişiler de gelmişti. Onları hedef alarak ateş ettim” dedi.

‘CANINI SEVEN KAÇSIN’

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında güvenlik kamerası görüntüler­i ve vatandaşla­r tarafından kaydedilen görüntüler­i inceleyen polis, 2 av tüfeğini omzuna asarak araçtan inen zanlının ofisin önüne geldiği sırada kapı önünde duran tanıdığı 3 kişiye “Canınızı seviyorsan­ız buradan gidin” dediğini belirledi. Zanlının ayrıca öldürmek istediği kişiler arasında olan ve tuvalete saklanan bir kişiyi de orada vurduğu belirlendi. Zanlı Küççüktürk, adliyeye sevk edildi.

Ulu Cami’de İbrahim Gök ve Savaş Kaynak dün öğlen, Şaban ve ağabeyi İsmail Kurtsal ise ikindi namazının ardından düzenlenen törenle toprağa verildi.

 ??  ?? Cem Küççüktürk annesi ve kızlarıyla...
Cem Küççüktürk annesi ve kızlarıyla...
 ??  ?? SA%A+
SA%A+
 ??  ?? Ağır yaralanara­k hastaneye kaldırılan Müslüm Gök’ün tedavisi sürüyor.
Ağır yaralanara­k hastaneye kaldırılan Müslüm Gök’ün tedavisi sürüyor.
 ??  ?? Savaş Kaynak
Savaş Kaynak
 ??  ?? İbrahim Gök
İbrahim Gök

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye