Sabah

TARAFTARLA İLİŞKİM HARİKA

-

futbolcu olmasaydın?” Sambacı, bu soruya enteresan bir cevap veriyor: “Fiziksel olarak cok güçlü ve esnek olmamdan dolayı futbolcu olmasaydım belki hamal olabilirdi­m.” Taraftarla­rla harika bir ilişkisi olduğunu söyleyen Josef, “Ben farklı değilim. Sadece çok istekliyim. Çalışmayı çok seviyorum. Oynadığım takıma her zaman büyük bağlılık duyuyorum. Taraftarla­r da bunu gördüğü için beni seviyor” yorumunu yaptı. )&3 Gutbolcu kaptanlığı ister. Kaptanlık sahada takımı yönlendirm­ek demektir. Kaptanlığı sadece bir pazuband olarak düşünmek yanlış. Çünkü sahada hepimizin sorumluluk­ları aynı. Benim de Volkan kadar sorumluluk­larım var. Kaptan olmaktan ziyade bu sorumluluk­ları yerine getirmek daha önemli. '&/&3#")Ç&’D& şampiyonlu­k yaşayamama­k benim için üzücü bir durum. Bazen, i"caba sorun bende mi w diye düşündüm. iGitmem Herekiyorw diye düşündüğüm bile oluyor. Ama hiçbir zaman pes etmedim. Şampiyon olduktan sonra ne yapacağımı düşünmedim. Önce olalım, sonra karar veririm.

geçen yıl 105 yaşında kırdığı dünya rekoruyla duyuran Robert Marchand, doktor tavsiyeler­ine daha fazla dayanamadı ve bisiklet sporuna 106 yaşında veda etti... Ocak 2017’de saatte 22.547 kilometre hızla seyahat ederek 100 yaş üstü rekorunun sahibi olan Marchand, Fransız basınına

yıl temmuz ayında ilk kez düzenlenen “DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonas­ı’’ heyecanı bu yıl A SPOR farkıyla ekranlara geliyor. Turnuvanın ön eleme maç görüntüler­i ve yorumları 13 Ocak’a kadar saat 22:45’te A Spor’dan sporseverl­erle ulaşacak.

Arouna Kone’ye sürpriz bir transfer teklifi geldi. Fildişili oyuncu için eski kulübü Levante, Sivasspor’a 2 milyon Euro önerdi. 34 yaşındaki golcünün de eski takımına dönmeye sıcak baktığı öğrenilirk­en; verdiği demeçte, “Bisiklet hayatta beni ilgilendir­en tek şeydi fakat bitti. Yapmak zorundayım, tansiyonum var. Yollarda süremiyoru­m, çok tehlikeli oluyor. Her şeyin bir başlangıcı ve bitişi vardır. Hayat böyle bir şey” diyerek bırakma kararından duyduğu üzüntüsünü paylaştı. İlk günün konuğu olan DYO Boya Fabrikalar­ı Başkan Yardımcısı Serdar Oran’ın da yer aldığı yayınlarda Batı Marmara, Doğu ve Güney Marmara, Ege, Antalya, İç Anadolu, Karadeniz, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükle­ri maçlarında­n görüntüler yayınlanac­ak. Sivas yönetimini­n düşünmek için süre istediği ifade edildi. Kone, 2011-2012 sezonunu geçirdiği Levante’de 37 maçta 17 gol atmıştı. Öte yandan Sivasspor, Karabükspo­r’dan stoper Paul Papp ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye