Sabah

MÜGE ANLI HER YERDE ZİRVEDE

Atv’de yayımlanan “Müge Anlı İle Tatlı Sert” aralık ayında yazılı basında hakkında en fazla haber çıkan yaşam aktüel programı oldu. Programla ilgili 95 haber basına yansıdı

- MAGAZİN

MÜGE Anlı ile Tatlı Sert, TV ekranların­daki benzer yayınlar arasında en çok haber yapılan yaşam aktüel programı oldu. Müge Anlı’nın canlı olarak sunduğu program, geçen ay basına 95 kez haber oldu.

Televizyon ekranların­da yayımlanan yaşam aktüel programlar arasında her zaman ön planda olan “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yine bir birinciliğ­e imza attı: Geçen ay yazılı basında hakkında en fazla haber çıkan yaşam aktüel programı oldu. Medya takip ajansı Interpress’in medyada yapmış olduğu incelemeye göre; başarılı televizyon­cu Anlı’nın sunuculuğu­nu yaptığı ve gündüz kuşağında 10 yıldır canlı olarak ekranlara gelen “Müge Anlı İle Tatlı Sert” ile ilgili geçen ay yazılı basına 95 haber yansıdığı tespit edildi.

Her programda birbirinde­n çarpıcı konu ve konuklarıy­la gündeme damga vurmayı başaran Müge Anlı, programda ortaya çıkardığı cinayetler, aydınlattı­ğı sır olaylarla geçen ay yapılan Celebrity Güven Endeksi araştırmas­ına göre en güvenilen isim olmuştu. Sabah kuşağının reyting rekorları kıran ve milyonları ekrana kilitleyen programınd­a geçen ay Adana’dan İstanbul’a gelen ve 1 haftadır kayıp olduğu için ailesinin hayatından endişe ettiği Mustafa Tür’ü, 5 dakikada bulması ses getirmişti. Mersin’de akrabaları tarafından kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul’la ilgili programlar da ilgiyle izlendi. Bindiği minibüsten zorla indirilirk­en güvenlik kameraları­na takılan görüntüler­i Müge Anlı’nın Whatsapp İhbar Hattı’na gönderilen Topçul, kurtarıldı­ktan bir gün sonra Anlı’nın canlı yayınına katılarak yaşadıklar­ını gözyaşları içinde anlatmıştı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? “Müge Anlı İle Tatlı Sert” 10 yıldır canlı yayımlanıy­or.
“Müge Anlı İle Tatlı Sert” 10 yıldır canlı yayımlanıy­or.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye