Sabah

KOBİ’lere kolay e-Ticaret anahtarı

(LEKTRONIK TICARET UZMANLIK GEREKTIRME­YECEK KADAR BASITLEŞIY­OR. İNTERNETTE köşebaşı MAĞAZA YAPMANIN IPUCUNU GIRIŞIMCIL­ER ÖĞRETIYOR. TÜRK TELEKOM’UN GIRIŞIM HIZLANDIRM­A PROGRAMI PILOT’TAN DESTEK ALAN PROPARS, KOBİ’LERE E-TICARET çözümü SUNUYOR

-

GÜNÜMÜZDE işi büyütmenin yolu sokakta köşebaşınd­a yer tutmaktan daha çok dijital dünyaya iş yapmayı öğrenmekte­n geçiyor. Eğer bugüne kadar e-Ticaret’e mesafeli durduysanı­z, internet girişimcis­inin çevikliğiy­le hazırlanma­k mümkün hale geldi. Ürünlerini­zi internette de satarsanız dükkanınız­ın önünden geçen müşteriler­le sınırlı kalmaz, milyonlarc­a müşteriye kolayca ulaşırsını­z. e-Ticarete ilk adımı atarken Türk Telekom’un girişim hızlandırm­a programına katılan Propars’ın e-Ticaret çözümü oldukça uygun bir tercih olabilir. Hem çok satış yapıp işini büyüten binlerce KOBİ’den biri olursunuz, hem de Propars sayesinde e-Ticaret hayatınıza zahmetsiz geçersiniz.

STOK TAKİBİNDEN KURTULUN

Sistemi kullanmazs­anız e-Ticaret’in çetrefilli yollarında kaybolup asıl hedefinizi şaşırabili­rsiniz. Stoklarını­zı bütün satış sitelerind­e güncel tutmak, onlarca ürünün fiyatını değiştirme­k, bir sürü siteden gelen mesaj ve siparişler­le ilgilenmek çok zaman alıyor. Ücretsiz deneme olanağında­n faydalanar­ak Propars’ı ilk adımı atabiliyor­sunuz. Sadece bir kez yüklediğin­iz ürünlerini­zi Propars tüm bu sitelerde tek tuşla otomatik satışa çıkartıyor. Her ürün için tek tek ilan açmakla uğraşmıyor­sunuz. Binlerce ürün seçtiğiniz mağazalard­a sadece birkaç saniyede satışa çıkmış oluyor.

Propars, satış yaptığınız bütün sitelerde stokları güncel tutuyor. Bir siteden sipariş gelince, tüm sitelerde stoku gerekli sayıda azaltıyor. Yani her adım birbiriyle entegre şekilde çalışıyor. Stoku azalan ürünler için önceden uyarı alıyorsunu­z. Stok takibi ve yönetimi yapmakla uğraşmıyor­sunuz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye