Sabah

6AHTE IçKI öLDüRDü

-

Kazada yaşamların­ı yitiren ikiz kardeşler Kenan Gencer ve Ferhat Gencer’in cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınların­a teslim edildi. Yakın zamanda bir mandıra işletmesi açtıkları belirtilen ikiz kardeşleri­n cenazeleri­nin, bugün Ödemiş’in kırsal Köseler Mahallesi’nde, ikindide kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

MANİSA’NIN Soma ilçesinde metil alkol zehirlenme­si şüphesiyle hastaneye kaldırılan 4 kişiden

2’si hayatını kaybetti, evinde sahte içki imal ettiği öne Soma İlçe Emniyet sürülen kişi ile büfe sahibi Müdürlüğü ekipleri, gözaltına alındı. İbrahim Gök’ün yaşamını

Alınan bilgiye göre, yitirmeden önce içkiyi Atatürk Caddesi’ndeki büfeden nereden aldığını söylemesi aldıkları sahte içkiden üzerine belirlenen adreslere içtikleri iddia edilen operasyon düzenledi. Kenan Pehlivan (57), Özcan Operasyond­a sahte içki sattığı Ünal (46), İbrahim ve oğlu öne sürülen büfe sahibi Cüneyt Gök, mide bulantısı E.G. ile evinde sahte içki ve karın ağrısı şikâyetiyl­e EvE yApılAn BAskınDA ürettiği iddia edilen Ü.İ.

BulunAn DüzEnEk. Soma Devlet Hastanesin­e gözaltına alındı. Ü.İ’nin kaldırıldı. Metil alkol zehirlenme­si tanısıyla evinde yapılan aramada 24 litre şişelenmem­iş tedavi altına alınanlard­an Özcan içki, 13 dolu içki şişesi, 6 litre Ünal, hastanedek­i müdahaleye rağmen anason ve bir litre votka aroması ile içki kurtarılam­adı. Manisa Celal Bayar üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme Üniversite­si Hafsa Sultan Hastanesin­e ele geçirildi. sevk edilen İbrahim Gök, yolda hayatını kaybetti. İki kişinin tedavisi de sürüyor.

EVİNDE ÜRETİYORMU­Ş

 ??  ??
 ??  ?? ÖzCAn ÜnAl
ÖzCAn ÜnAl

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye