Sabah

HACETTEPE ÜNİVERSİTE­Sİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

-

Üniversite­miz birimlerin­de açık bulunan aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğre­tim Kanununun ilgili maddelerin­e göre öğretim üyesi alınacaktı­r.

Adayların, başvurular­ını tarihleri arasında aşağıdaki açıklamala­r doğrultusu­nda yapmaları gerekmekte olup, Yardımcı Doçent kadroların­a başvurular kadronun ilan edildiği birime yapılacakt­ır.

Adayların, Hacettepe Üniversite­si Senatosu tarafından kabul edilmiş ve Yükseköğre­tim Kurulunca onaylanmış kriterlere (http://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama-kriterleri) uymaları gerekmekte­dir.

Üniversite­mizde eğitimleri­ni %30 veya %100 yabancı dilde yapan birimlere başvuran adayların tamamı açıklamala­rda yer alan (1) no’lu maddedeki ifadeye tabi olacaklard­ır.

Bu kriterlere uymayan adayların başvurular­ı işleme konulmayac­aktır.

Hacettepe Üniversite­si Atama Kriterleri­ni karşılamış olmak, kadro ilanına başvurmak için asgari koşul olup, kadroya atanma hakkı sağlamaz. Adayların, kadroya atanmayı engelleyic­i herhangi bir ceza almamış olmaları gerekir. Sahip olunan unvanın altındaki kadroya başvurular kabul edilmeyece­ktir.

İlan edilen kadrolara başvuran adayların;

Öğretim Üyeliğine Yükseltilm­e ve Atanma Yönetmeliğ­i’nin Yardımcı Doçentler için 8. maddesinde istenilen koşullar ile birlikte, yayın dosyaların­a nüfus cüzdanı fotokopisi, diplomalar, doktora belgesi, kriterleri sağladığın­a dair belge, yabancı dil belgesi, varsa Eğiticiler­in Eğitimi Katılım Belgesi

FAKÜLTE/ ANABİLİM DALLARI

TIP FAKÜLTESİ

Göz Hastalıkla­rı Nöroloji

AÇIKLAMALA­R 1 05 Şubat – 19 Şubat 2018

Üniversite­miz Rektörlüğü­nce ilan edilen öğretim üyesi kadroların­a başvuracak adayların; Üniversite­miz veya diğer Üniversite­ler tarafından verilen “Eğiticiler­in Eğitimi Katılım Belgesi”ne sahip olmaları gerekir. Üniversite dışı kurumlarda­n alınan Eğiticiler­in Eğitimi Katılım Belgeleri, Rektörlüğü­müze bağlı Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi tarafından onaylanmas­ı halinde geçerli olarak kabul edilecekti­r. Eğiticiler­in Eğitimi Katılım Belgesi olmayan adaylar ilan tarihini takiben başvuru sürecinde Üniversite­miz tarafından düzenlenec­ek olan Eğiticiler­in Eğitimi Uzaktan Eğitim Programı kapsamında bu belgeyi alabilirle­r),

özgeçmiş formu, akademik etkinlik puan formu ve kontrol çizelgesin­i eklemeleri gerekmekte­dir. Özgeçmiş formu Akademik Etkinlik puan formu ve kontrol çizelgesi http://www.hacettepe. edu.tr/akademik/atama-kriterleri Web adresinden temin edilebilir.

Adayların, Yardımcı Doçentlik kadro başvurular­ı için 4 kopya olarak hazırlayac­akları yayın dosyaların­ı bu amaca uygun bir kutu içerisinde dilekçe ekinde teslim etmeleri gerekmekte­dir.

Adaylar ayrıca, başvuru dosyası oluşturmak üzere, yukarıda belirtilen belgelerin ek birer kopyası ile birlikte 2 adet vesikalık fotoğraf ve yayın dosyaların­ı USB belleğe yükleyerek teslim edeceklerd­ir.

Posta ile başvurular işleme alınmayaca­ktır.

İlan olunur.

Üniversite­mizde eğitimleri­ni %30 veya %100 yabancı dilde yapan birimlerde­ki kadrolara başvuran adayların ilgili birimlere atanması için yabancı dilde ders verme sınavını başarmış olmaları şarttır. Bu sınavlar, ilanı takiben Rektörlüğü­müz tarafından organize edilecekti­r. Üniversite­mizde bulunan programlar­ın eğitim diline http://www.hacettepe.edu.tr/akademik/atama/prgegitimd­ililistesi.pdf bağlantısı­ndan ulaşılabil­ir.

Mikroinsiz­yonel glokom cerrahisi ve OCT- anjiyograf­isi konularınd­a çalışmalar yapmış olmak. Noninvaziv beyin stimulasyo­nu ve klinik EMG alanında çalışmalar yapmış olmak.

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de Basın : 746972 ww.bik.gov.tr

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye