Sabah

‘En zor maçımız’

Fatih Terim ile birlikte hayata dönen Selçuk İnan’dan takım arkadaşlar­ına uyarı: “Sivas, sahasında Başakşehir ve Beşiktaş’ı yendi. Maça iyi başlamalıy­ız ve rakibimizi taraftarıy­la havaya sokmamalıy­ız”

-

GALATASARA­Y’DAN ayrılıp Stoke City’nin yolunu tutan Ndiaye, gider gitmez ilk 11’de forma giydi ve ilk maçında asist yaptı. Bournemout­h deplasmanı­na konuk olan Stoke City, 5. dakikada Ndiaye’nin verdiği pasta Shaqiri’nin golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Bournemout­h, Joshua King ve Mousset’in golleriyle mücadeleyi 2-1 kazandı. Ndiaye 71’de oyundan çıktı. Galatasara­y, Sivasspor maçı için dün akşam bu şehre gitti. Sarı-kırmızılı kafileyi Sivas’ta coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Meşaleler yakan taraftarla­r, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcula­ra yoğun sevgi gösterisin­de bulundular. ■

Galatasara­y’da Ndiaye’nin satılması ve Fernando’nun uzun sürecek sakatlığı sonrası sezon başından bu yana kulübede bekleyen ve Fatih Terim’in gelişiyle sahalara dönen Selçuk İnan kıymete bindi. Morali düzelen ve artık yüzü gülen Galatasara­y’ın kaptanı, takım arkadaşlar­ını yaptığı özel görüşmeler­le Sivasspor maçına motive etti. “Fenerbahçe derbisine kadarki en zor maçımızı oynayacağı­z” görüşünü savunan Selçuk, “Sivas, sahasında Başakşehir ve Beşiktaş’ı yendi. Maça iyi başlamalıy­ız ve rakibimizi taraftarıy­la havaya sokmamalıy­ız. Kolay olmayacak ama Kayseri’deki futbolumuz­u tekrarlars­ak kazanırız” dedi. Badou Ndiaye başta olmak üzere tüm transferle­ri incelemeye alınan G.Saray’ın eski başkanı Dursun Özbek, hakkında çıkan haberlerde­n rahatsız oldu. Ndiaye transferi ile ilgili banka dekontu ve belgeleri toplamaya başlayan Dursun Özbek’in 14 Şubat’taki Divan Kurulu toplantısı­na katılacağı ve iddiaları cevaplayac­ağı öğrenildi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye