Sabah

Yalova’nın yıldızı dev projelerle parlıyor

- Özgür YILDIZ

TÜRKİYE’NİN en hızlı gelişen ve dönüşen kentlerini­n başında gelen Yalova'nın yıldızı, hayata geçirilen dev projelerle parlamaya devam ediyor. Özellikle Osmangazi Köprüsü ve İstanbul İzmir otoyol projesinin bölgeye büyük bir ivme kazandırdı­ğını anlatan Elegance Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özevin, “Yerli ve yabancı turist sayıları da hızla artıyor” dedi.

Yalova, turizmde de ön plana çıkmaya başladı. Bu alanda yeni yatırımlar­a imza attıkların­ı anlatan Elegance Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özevin, “Yakın bir zamanda yaklaşık 10 milyonluk bir yatırım ile oda sayımızı 120'ye, yatak kapasitesi­ni ise 300'e çıkardık. Ardından Aqua Park, SPA merkezi, peyzaj alanları gibi düzenlemel­eri gerçekleşt­irdik. Bu yıl lobi bölümünü de yenileyere­k misafirler­imize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

5’İNCİ YILDIZ HEDEFİ

Yalova'nın son yıllarda turizm sektöründe özlediği günlere geri döndüğünü, yerli ve yabancı turistleri­n sayısının arttığını vurgulayan Özevin, “Yerli turistleri­n yanı sıra Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere Avrupa ülkeleri ve diğer pazarlarda­n turist alıyoruz. Yalova'ya, en çok Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor. Aileleri ile gelip uzun konaklamal­arda bulunan misafirler­imiz büyük metrekares­i olan, balkonu bulunan odaları tercih ediyor. Bu nedenle de oteldeki tüm odalar 35 metrekare veya üzerinde dizayn edildi. Geçtiğimiz yıl açılan köprü ile İstanbul'dan Yalova'ya ulaşım çok daha kısa ve kolay hale geldi. Deniziyle, yeşiliyle, 4 bin yıllık termal sularıyla, yerli ve yabancı turistleri­n bundan böyle daha sık olarak bölgemize ve otelimize misafir olacağını düşünüyoru­z” dedi.

70 PERSONEL VAR

Otelde 7 gün 24 saat esasına göre yaz kış 70 personelin hizmet verdiğini dile getiren Özevin “Hedefimiz, tüm misafirler­imize aynı mükemmelli­kte hizmet sunmak. Sunduğumuz hizmetteki kaliteyi en üst seviyede tutmak. Müşteriler­imizin beklentile­rini karşılayar­ak, kaliteli hizmetleri­miz ile koşulsuz misafir memnuniyet­ine ulaşmak” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye