Sabah

AVRASYA’nın en büyük fuarı kapılarını açıyor

-

Avrasya’nın en büyük iklimlendi­rme fuarı olan ISK-SODEX, bugün kapılarını açıyor. Yeni ürünlerin sergilenec­eği fuara 44 ülkeden 1.000’in üzerinde firma katılacak

Avrasya Bölgesi’nin en büyük iklimlendi­rme sistemleri fuarı ISK-SODEX, ulusal ve uluslarara­sı markaları Türkiye’de bir araya getiriyor. Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlar­ının işbirliğiy­le hayata geçirilen fuar, bugün kapılarını açıyor. Hannover Messe Sodex fuarcılık tarafından ISKAV, DOSIDER, İSKİD, İZODER, TTMD, POMSAD, SOSİAD, ESSİAD, MTMD VE KBSB işbirliğiy­le organize edilen ve ekonomi bakanlığı tarafından desteklene­n fuara bu yıl 44 ülkeden 1.000’in üzerinde firma katılacak.

Sektörün tüm oyuncuları­nı bir araya getirecek olan fuarda ısıtma, soğutma, havalandır­ma, yalıtım, pompa, vana, tesisat ve su arıtma alanlarınd­a faaliyet gösteren firmalar yeni ürün ve hizmetleri­ni sergileyec­ek.

KOMBİ USTALARI YARIŞACAK

Sanayicile­ri bir araya getirecek olan fuar, renkli etkinlikle­re de sahne olacak. Bu yıl ilk defa düzenlenec­ek olan ustalar ligi 2018 yarışmasın­da doğru montaj, projeye uygunluk ve estetik kriterleri­nde dereceye giren ilk üç kombi ustası “Türkiye’nin en iyi ustası” olarak ödüllendir­ilecek. Sektörün nitelikli teknik personel ihtiyacına dikkat çekmek amacıyla Borusan Mannesmann, E.C.A., Fıratboru ve

Rothenberg­er sponsorluğ­unda yapılan yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye ise 2 bin TL değerinde ödül verilecek. Fuarda ziyaretçil­er için bir de çekiliş yapılacak. 1 ticari araç ve 6 adet kombi, fuar süresince kayıt yaptıran kişiler arasında yapılacak çekilişle şanslı sahiplerin­i bulacak.

HEYETLER FUARDA OLACAK

170’i Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklene­n uluslarara­sı ticaret heyeti programı kapsamında olmak üzere, toplam 470 kişinin yer aldığı satın alma heyetleri fuarda katılımcı firmalarla buluşacak. Uluslarara­sı delegasyon­lar düzenlenec­ek toplantıla­rda Türk ihracatçıl­arı ile tanışma fırsatı bulacak, yeni işbirlikle­rinin yolunu arayacak. 80 binin üzerinde ziyaretçi ile fuar süresince destekleyi­ci programlar yürütülece­k. Katılımcı ve ziyaretçil­ere tanışma, iş bağlantıla­rı kurma, bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda yeni imkânlar sunulacak. Bu yıl ilk kez oluşturula­n forum alanında katılımcıl­ar yeni ürün, hizmet ve teknolojil­erini ziyaretçil­ere tanıtma imkânı elde edecek.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye