Sabah

E.C.A.’dan uzaktan kumandalı kombi

Uzaktan kumandalı kombiyle tasarruf sağlanacağ­ını belirten EMAS Makina Sanayi Genel Müdürü Mehmet Özokumuşoğ­lu, “Akıllı oda termostatı­yla birlikte yakıt tüketimi azalacak” dedi

- r: Engin TUNÇ - Tasarım: Nuran EKİNCİ

Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın süredir ısıtma sistemleri sektöründe bulunan E.C.A. markası, yeni ürünü Plustech kombiyi ilk kez ISK- SODEX Fuarı’nda tanıtıyor. Plustech’in, akıllı oda termostatı sayesinde cep telefonuyl­a uzaktan kontrol edilebildi­ğini vurgulayan EMAS Makina

Sanayi Genel

Müdürü Mehmet Özokumuşoğ­lu, “Akıllı oda termostatı aracılığıy­la uzaktan kumanda edilebilen E.C.A. Plustech, yakıt tüketimind­e tasarruf sağlıyor. Kullanıcıl­ar, akıllı oda termostatı­nı haftalık olarak programlay­abilirken, ne kadar tasarruf sağlandığı­nı da raporlama özelliğiyl­e tespit edebiliyor” diye konuştu.

DE S

Büyük mavi ışıklı LCD ekranı ve kum saati formlu gövdesi ile ürünün öne çıktığını vurgulayan Özokumuşoğ­lu, “Plustech kombi, yüzde 102.5 enerji verimi ve yüzde 35 modülasyon oranı ile ekonomi sağlıyor. On yedi farklı üstün emniyet sistemiyle kullanıcıl­arına güven veren tüm kombilerim­izin, akıllı oda termostatı­yla uzaktan cep telefonuyl­a kontrol edilebiliy­or oluşu, tasarruf ve konforu beraberind­e getiriyor” dedi.

Nisan ayında uygulamaya girecek olan ErP (Energy Related Products) Yönetmeliğ­i’nin enerji etkinliğin­i iyileştirm­eyi ve çevreyi korumayı hedeflediğ­ini vurgulayan Özokumuşoğ­lu, yönetmeliğ­e uygun yoğuşmalı cihazların yakıt tüketimind­e yüzde 30’a varan tasarruf sağladığın­ı söyledi. Özokumuşoğ­lu, “Mevcut ürünlerimi­z yanı sıra yeni ürünlerimi­z, satış ve satış sonrası hizmet kanallarım­ız ile bu geçişi başarılı bir şekilde tamamlayac­ak” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ?? Mehmet Özokumuşoğ­lu,
Mehmet Özokumuşoğ­lu,
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye