Sabah

BURAK YOK GOL YOK!

Biz de dertliyiz!

- : n T Se el n T Tel T Do S

TE1E maçında iki penaltısı verilmeyen Trabzonspo­r, hakem hatalarınd­an en çok kendilerin­in muzdarip olduğunu savundu. İşte bordo-mavilileri­n isyan ettiği pozisyonla­rdan bazıları:

TE1E: - Tanju Kayhan’ın N’Doye’nin kasığına ve karnına doğru tabanıyla yaptığı sert faul sarı kartla geçiştiril­di. Rodallega ve Novak’ın ceza sahasında düşürülmes­ine penaltı verilmedi. FBA E: - Fernandao’nun orta sahada Abdülkadir’e attığı sert tekmeye Ali Palabıyık kırmızı göstermedi. Alper’in faulü sonrasında auta çıkan topa korner verildi bu gol oldu. KO :A: 2-2 Mete Kalkavan, Abdülkadir’in düşürüldüğ­ü pozisyonda penaltıyı yardımcısı­nın ısrarıyla verdi. Son dakikada Hubocan’a gösterdiği kart ve devamındak­i golle maçın gidişatına etki etti.

B R4A: - 3 puana rağmen en çok itiraz edilen maçtı. Trabzon 3 penaltı bekledi ama Halis Özkahya vermedi. O4.A L : - Trabzon kazandıı ancak Castillo’nun kafasına gelen darbede hakem mücadele içinde gerçekleşt­iği gerekçesiy­le kırmızı karta gerek görmedi.

BEŞİKTAŞ: 2-2 En tartışmalı maçtı. Fırat Aydınus, Talisca’nın Kucka’ya yaptığı sert faulünde sarı kartına bile başvurmadı. Pepe ceza sahasında topu elle kesti hakem görmedi.

Süper Lig’de 16 maçta 17 gol atarak krallık koltuğunda oturan Burak Yılmaz’ın, Trabzonspo­r’u tek başına sırtladığı Göztepe maçında bir kez daha ortaya çıktı. Berabere biten son 3 maçta 4 gol atarak takımına 3 puan kazandıran Burak’ın forma giymediği Göztepe maçında gol sesi çıkmadı. Bordo-mavilileri­n forvet oyuncuları­ndan Dame N’Doye ligde 6 haftadır, Hugo Rodallega ise 5 haftadır gol atamıyor. N’Doye en son 14. haftada Antalyaspo­r maçında, Rodallega ise 15. haftada Kasımpaşa karşılaşma­sında fileleri havalandır­mıştı. Trabzonspo­r’un 20 haftada attığı 36 golün 17’sinde imzası olan Burak gollerin yüzde 47.2’sinde başrolü oynadı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye