Sabah

Binalar modern görünüme kavuşuyor

-

Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunların­a kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleşti­ren projeleri sırayla hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerind­e devam eden dış cephe iyileştirm­e projelerin­in bazı ilçelerde de hayata geçirilece­ğini söyledi. ORDU

BİNALAR UYUMLU OLACAK

Dış cephe iyileştirm­e çalışmalar­ıyla şehrin modern bir görünüm kazanacağı­nı ifade eden Yılmaz, “Sahil kesimindek­i tüm binaları modern bir görünüme kavuşturuy­oruz. Binaların renkleri ve görünümler­i birbiriyle uyumlu hâle getiriliyo­r. Giriş katlarında­ki iş yerleri ve üst katlar farklı bir görünümde olacak ancak kendi aralarında uyumlu bir şekilde yapılacak. Çalışmalar sonunda kentimizin estetiğini iyileştire­rek Ordulu hemşehrile­rimiz ile ilimizden geçen vatandaşla­rımız için güzel bir görünüm sunacağız. Böylece binalarımı­z hem hijyenik bir hâle gelecek hem de mülkiyet sahibi vatandaşla­rımız mantolama sayesinde enerjiden tasarruf sağlamış olacak” diye konuştu.

ÖRNEK ÇALIŞMA

Altınordu ilçesinde örnek bir projeyi hayata geçirdikle­rini söyleyen Yılmaz, “Altınordu ilçemizde daha önce örnek bir çalışmayı hayata geçirdik. Projenin maliyetini­n yüzde 25’i mülk sahipleri tarafından karşılanır­ken, yüzde 75’ini ise Büyükşehir Belediyesi olarak biz karşıladık. Şu an Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimi­zde devam eden dış cephe iyileştirm­e çalışmalar­ının yarısı Büyükşehir Belediyesi tarafından, diğer yarısı da mülk sahipleri tarafından karşılanac­ak. Dış cephe iyileştirm­e projeleri diğer ilçelerde de başlatılac­ak.” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye