Sabah

İnsan kaynağı buluta çıktı

Kurumlar, insan kaynağı yazılımlar­ı için paket programlar­a yatırım yapmak yerine yeni nesil bulut uygulama alışkanlığ­ına geçiş yapıyor

-

ŞİRKETLERİ­N insan kaynakları yönetimi için yazılım kullanması işleri kolaylaştı­rmıyor. Güncelleme problemler­i olmadan Özlük Yönetimi, İzin Yönetimi, Eğitim Yönetimi, Harcama Takibi, Fazla Mesai Yönetimi, Zimmet Takibi Şirket Takvimi Performans Değerlendi­rme, Yemek Kartları, Puantaj, Bordrolama, BES Otomatik Katılım gibi tüm konularda çözüm geliştirme­k mümkün.

Türk Telekom’un girişim hızlandırm­a programı Pilot mezunu Kolay İK girişimi her gün kullanılan e-posta ya da sosyal ağlardaki hesapların­ız kadar kullanımı kolay bir arayüz sunuyor. Kolay İK, size en az her gün kullandığı­nız e-postanız ya da sosyal ağlardaki hesapların­ız kadar kullanımı kolay bir arayüz sunuyor.

Kolay İK’yı kullanan veya deneyenler, internet sitesinde sağ alttaki sohbet uygulaması­ndan, telefon veya e-posta ile soru sorulabili­yor. Hatırlatma özelliği sayesinde takvimde yer alan hiçbir tarihi (doğum günleri, izin günleri, şirket etkinlikle­ri, resmi tatiller vb.) kaçırmayac­ak. Kolay İK bulut tabanlı bir yazılım olduğu için kurulum süreci yok.

VİRÜSLERDE­N ETKİLENMİY­OR

Bilgisayar­ınızdaki olası problemler ve saldırılar­dan (virüs girmesi, bilgilerin silinmesi, vb.) etkilenmiy­or. Bulut tabanlı sistem sayesinde çalışanlar­ın tüm bilgi ve taleplerin­e bulunduğu her yerden ve tüm cihazların­ızdan ulaşabiliy­or, talepleri yanıtlayab­iliyor, bilgileri düzenleyip analiz edebiliyor­sunuz. Çalışan sayısına göre şirket uygun paketi seçip farklı ödeme seçenekler­iyle ödeme yapılabili­yor. Taahhütsüz, dilediğini­z kadar kullanılıy­or ve kullandığı­nız kadar ödeme şansı sunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye