Sabah

$KDENI]·DE 5 METRELIK KöPEK BALığı YAKALANDı

-

MERSİNLİ balıkçılar Akdeniz açıklarınd­a yakaladıkl­arı 5 metre ve 300 kilogramlı­k köpek balığını, balık pazarında sergiledi. Kentteki bir grup balıkçı, “Cezmibey” adlı balıkçı teknesiyle açıldıklar­ı Akdeniz’de “pamuk” cinsi köpek balığı yakaladı.Balıkçılar, 12 mil açıkta yakaladıkl­arı köpek balığını takıldığı ağdan kurtararak, balık pazarına taşıdı. Bazı vatandaşla­r fotoğraf çekerken, bazıları da sosyal medyadan canlı yayın yaparak köpek balığının görüntüler­ini arkadaşlar­ıyla paylaştı. ‘ÜCRETSİZ DAĞITACAĞI­Z’

Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat köpek balığını yaklaşık 4 saat süren çalışmayla yakaladıkl­arını söyledi. Köpek balığını sıkıştığı ağlardan kurtarırke­n balıkçılar­ın büyük mücadele verdiğini belirten Polat, köpek balığı etinin kanser hastaların­a iyi geldiğini, bu nedenle gün içinde balığın kesiminin yapılıp ücretsiz dağıtılaca­ğını sözlerine ekledi. AA ALMANYA’DA yaşayan gurbetçi Sezai Öztürk eşine geçen yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sıradışı bir hediye verdi. Geçen yıl 11 Şubat’ta seyahat için geldikleri İzmir’deki bir hastanenin önünde aşkını ilan eden Sezai Öztürk eşine “Sana obezite ameliyatı hediye ediyorum” dedi. Şaşkına dönen Ayşe Ataç Öztürk (41), ertesi gün Obezite Cerrahı Op. Dr. Tufan Ergenç tarafından ameliyata alındı. Bir yılda 93 kilodan 60 kiloya düşen Öztürk, “Bu yıl eşimin hediyesini çok merak ediyorum. Kendimi 15-20 yaş daha genç hissediyor­um, çevremdeki­ler de aynı görüşü paylaşıyor. Çok mutluyum. Ameliyatım da çok başarılı geçti. Hocamız Doktor Tufan Bey’den çok memnunuz” dedi.

BU YIL DA İDDİALI

Eşinin yaptığı sürprize uzun süre inanmadığı­nı anlatan Sezai Öztürk ise, “Bu yıl için de çok farklı bir sürpriz hazırladım”dedi.

İHA

 ??  ?? Ayşe Ataç Öztürk bir yılda 33 kilo verdi.
Ayşe Ataç Öztürk bir yılda 33 kilo verdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye