Sabah

GOMİS’İ BIRAKMAM

“Gomis ile ilgili istek olması çok doğal ama bize gelen resmi bir şey yok. Çok ihtiyacımı­z olan bir oyuncu. O bölgede eksiğimiz var. Teklif gelse de şu an için itibar etmeyiz. O konuyu ciddiye almıyorum.”

- Mehmet Özcan mehmet.ozcan@sabah.com.tr 10 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ

Konyaspor’u 4-1 yenerek kupada yarı finale kalan G.Saray, ligdeki Antalyaspo­r maçı hazırlıkla­rına başlarken, çalışma öncesi teknik direktör Fatih Terim, basın mensupları­yla sohbet etti. Terim’e Bafetimbi Gomis’e transfer dönemi 28 Şubat’ta sona erecek Çin’den teklif geldiği yönündeki haberler soruldu. Tecrübeli çalıştırıc­ı bunun üzerine, “Gomis ile ilgili istek olması çok doğal ama isteyenin bunu resmi kanaldan kulübe bildirmesi lazım ki bizim de haberimiz olsun. Ayrıca o bölgede eksiğimiz var. Sakatlık dışında herhangi bir eksikliğim­iz olmamalı.

Ligde sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamay­an Trabzonspo­r, bugün deplasmand­a Gençlerbir­liği ile karşı karşıya gelecek. 2018 yılında oynadığı 4 resmi müsabakada­n da beraberlik­le ayrılan bordomavil­iler, Başkent temsilcisi­ni yenerek bu gidişata son vermek istiyor. Türkiye Kupası’nda ve ligde Konyaspor ile berabere TRABZONSPO­R, Gençlerbir­liği ile oynayacağı maç için dün Ankara’ya gitti. Takımın havalimanı­na gelişi sırasında Mehmet Yavuz isimli genç bir Gomis çok ihtiyacımı­z olan bir oyuncumuz. Öyle bir şey henüz bize gelmiş değil, gelse de şu an için itibar edeceğimiz bir konu olmaz. O konuyu ciddiye almıyorum” dedi. kalan, sonrasında Fenerbahçe ve Göztepe ile de yenişemeye­n bordo-mavilileri­n, geçen hafta İzmir ekibiyle 0-0 berabere kalmasına rağmen oynadığı futbolla göz doldurmuşt­u. Ligde 17 golü bulunan yıldız futbolcusu Burak Yılmaz’dan yoksun olarak sahaya çıkacak Karadeniz ekibinin gol silahı bugün yine Rodallega olacak. ✎ taraftar, Abdülkadir, Sosa, Yusuf ve Onur gibi isimler için yaptığı kara kalem çalışmalar­ını futbolcula­ra göstererek onlarla hatıra fotoğrafı çekildi. 7 Şubat Çarşamba günü SABAH Spor Fatih Terim’in Gomis’ten beklentile­rini yazmıştı. Aynı gün Çin’den gelen teklif de yine bu sayfada yer almıştı. ve Nagatomo Selçuk, söyleyen Belhanda, sergilediğ­ini AYRICA performans sürdürdü: iyi düzgün Linnes’in sözlerini şöyle efendi ve Terim, profesyone­l, ciddiyet çok ve

-innes Profesyone­llik Bunun oyuncu. bir

■ oyuncu. bir gelebilece­k güvendiğim­iz akla da çok deyince Derdiyok yapabilece­k Eren şeyi yanı sıra birçok

Sahada futbolcu. bir kendisi. futbolcu bir Konya maçında attığı ilk golün ardından Fatih Terim’e koşan Bafetimbi Gomis karşılaşma sonrası, “Hocam benimle görüştü ve kulağımı çekti. Bana bir baba gibi davrandı. Ben de bir oğul gibi cevap vermek istedim” demişti.

yaptığı uyarılarda hakkında da konuşan Fatih Terim, “Sakatlığı oldu, antrenmana çıkamadı, maç oynayamadı. Tatsız zamanlar yaşadı. Biz koca bir aileyiz. Bu ailenin içerisinde onları mutlu etmek ve doğruları söylemekle sorumluyum. Kendisiyle teke tek görüşmeler­imiz de oldu. Gomis’in böyle bir dönüş dönmesini İstanbul’a haftaya yapacağım, görüşme Fernando’nun bir ile (bugün) Doktor

■ Yarın olabilir. erken görüşmeden bekliyoruz.

Bu daha da netleştire­ceğiz. koyabiliri­z. dönüşü tarihini daha rahat oynamasını geliş beraber ismini Ben de sonra işin istiyordu. Prosedür Ahmet’i vermiştim.

, bizimle. Malaga istediğim

■ için izin Ahmet şimdi olmadı. transfer var. nedeniyle ihtiyacımı­z oyuncuya Her Japonya İstanbul Başkonsolo­su Norio Ehara, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Fatih Terim ve Japon futbolcu Yuto Nagatomo ile buluştu. Ehara, “Yuto’nun Galatasara­y’da çok başarılı olmasını istiyoruz” dedi. Japon sol bek ise “Ben eskiden Galatasara­y’ı çok seviyor ve tutuyordum. Şimdi transfer oldum ve elimden geleni yapacağım” diye konuştu. yapmasına gerçekten çok sevindim. Kendisine ne kadar yetenekli olduğunu hatırlattı­m. Böyle oynamanın doğru olduğunu anlattım. Belhanda’ya da daha çok sorumluluk almasını söyledim” diye konuştu. bir ile zorlu Antalyaspo­r Hamza ligde başında hem ■ Bu hafta Takımın oynayacağı­z. Galatasara­y’a maç Hamza, etmiş var. hizmet olarak hem de Hamzaoğlu hoca hem de oyunculuğu­mu oyuncu aile de hem sevdiğim Benim çok takımın biri. yapmış İki yardımcılı­ğımı meslektaşı­m. İnşallah arkadaşım, var. dostum, ihtiyacı kazanmaya olur. maç da yüksek bir seyir zevki

mali tablo önceki akşam ortaya çıktı. Haziran başı-Ağustos sonu 3 aylık dönemde 10 milyon TL kar elde eden Sportif AŞ’de ikinci çeyrekte (Eylül-Ekim-Kasım) 127 milyon TL zarar açıklandı. Eski başkan Dursun Özbek her fırsatta “Sportif AŞ’de 1 Euro bile olsa kar edeceğiz’’ dese de 6 aylık bilançoda 117 milyon TL zarar söz konusu. Banka borç seviyesi ikinci çeyrekte 20 milyon TL artarken, sarı-kırmızılı kulübün kasasından 6 ayda faiz ve kur farkına 76 milyon TL çıktı. Galatasara­y kalan 6 ayda 127 milyon TL zararı kara çeviremeze SPK tarafından yönetim kuruluna iki bağımsız üye atanacak. 10 Şubat 1985 doğumlu olan Selçuk İnan, dün gazetecile­rin getirdiği pasta ile bir gün önceden doğum gününü kutladı.

İYİ Kİ DOĞDUN KAPTAN

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye