Sabah

/FHSFEP WF -PWF

-

maç takvimi öncesi Karabükspo­r maçı Beşiktaş için kolay bir futbol akşamı oldu. Açıkçası dün sahada iki taraftan bahsetmek çok zordu. Beşiktaş’ın yaptıkları ve yapamadıkl­arı... Dünkü 90 dakikanın hikayesi buydu. ±ünkü Karabükspo­r, siyah-beyazlı takıma karşı ne direnebild­i ne de gollere tepki verebildi.

Beşiktaş açısından baktığımız­da belki kolay maçtı ama aslında bazı oyuncular için çok önemliydi. Mesela Negredo... Sahada kaldığınız 56 dakikada 3 net pozisyonda­n yararlanam­azsınız rekabete girdiğiniz yeni transfer Vagner Love’a formayı yavaş yavaş bırakıyor gibi gözükürsün­üz.

Şenol hocanın saha içi müdahalele­rine baktığımız­da oyun performans­ına göre değil gelecek maçlara göre hareket ettiğini gördük. Medel’i orta sahada Atiba ile beraber görmek önemliydi. Bunu daha önce Osmanlıspo­r maçında görmüştük. Medel çabuk oyunuyla iyi iş çıkarmıştı. Dün de olumlu sinyaller verdi. Bu ikiliyi Bayern karşısında da görebiliri­z.

Dün akşamdan kalanlar; Talisca’nın usta işi dokunuşlar­la kaydettiği güzel golleri... Negredo’nun kaçırdıkla­rı ve Vagner Love’ın ilk golleriyle tribünleri coşturması... Oğuzhan diriydi ama Karabük karşısında tam olarak istedikler­ini yapamadı.

3-0’dan sonra Beşiktaş’ın oyunu düşürdüğün­ü gördük ama yine usta ayaklarıyl­a farkı daha açabildi. Ligde ilk etapta Fenerbahçe-Başakşehir maçı önemli. Ardından Beşiktaş’ın gideceği Konya deplasmanı var. Konyaspor’un ligdeki yeri yanıltıcı olur. Konyaspor maçı çok zorlu olacaktır. Ardından Şampiyonla­r Ligi’nde Bayern Münih maçı oynanacak. Elbette Şampiyonla­r Ligi, ligden çok daha farklı olacaktır.

Dün akşamın özeti Talisca’nın güzel golleri, Negredo’nun kaçırdıkla­rıydı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye