Sabah

AL PKK’YI, VUR CHP’YE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Afrin’e girilmemel­i” diyen anamuhalef­et partisinin durumunu “Alın PKK’yı vurun CHP’ye” cümlesiyle özetledi

-

MHP lideri Devlet Bahçeli’den, Kılıçdaroğ­lu’na sert tepki: Alın PKK’yı, vurun CHP’ye. O ne kadar kıvransa da Afrin’e mutlaka girilmeli. ‘Afrin’e girmeyin’ demek, PKK’yı ellemeyin demektir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Afrin’e girilmemel­i” diyen anamuhalef­et partisinin durumunu “Alın PKK’yı vurun CHP’ye” cümlesiyle özetledi. “Kılıçdaroğ­lu ne kadar kıvransa da Afrin’e girilmeli” diyen Bahçeli dağdaki teröristle­rin mevzi kaybettikç­e şehir merkezine inecekleri­ne işaret ederek “Sayın Kılıçdaroğ­lu bilmiyor mu? Hadi bilmiyor olsun, bölgeyi tanıdığını her fırsatta ima ve ifade eden Muhasebeci Kenan (Öztürk Yılmaz’ı kast ederek) da mı bilmiyor? Musul’da tekledi muhasebeci oldu, bari Afrin konusunda sıkıyorsa dik dursun da görelim” dedi. İl ve İlçe Başkanları Toplantısı kapanış oturumunun ardından basın toplantısı düzenleyen Bahçeli şunları söyledi:

ALIN PKK’YI VURUN CHP’YE

CHP Genel Başkanı’nın ağzından PYD/ YPG’yi terör örgütü olarak duyanınız oldu mu? Amasız, fakatsız terörle mücadeleye destek verdiğini, dua ettiğini göreniniz, öğreneniz bulundu mu? ABD’ye bir çift sözü, biraz tepkisi işitildi mi? Alın PKK’yı, vurun CHP’ye. Şemsi Tebrizi bakınız ne kadar manidar ve muhteşem bir söze imza atmış: ‘Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, ‘kaçıracağı­n keçilere’ çobanlık yapamazsın.’ CHP’nin durum özeti, Sayın Kılıçdaroğ­lu’nın acıklı hali budur. Şu gerekçeye bakar mısınız; Afrin’e girersek çok şehit verirmişiz. Korkakça yaşamaktan­sa, kahramanca şehadet bu milletin muhteşem vasfıdır. CHP Genel Başkanı’nın, yurt içinde 349 şehitliğim­izden, yurt dışında da 34 ayrı devletin sınırları içinde bulunan 78 şehitliğim­izden zannederim haberi yoktur.

AFRİN’E GİRİLMELİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğ­lu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristle­rden tepeden tırnağa arındırılm­alıdır. Hitamında da, Menbiç’i insanlık mikropları­ndan ayıklamak boynumuzun borcudur. Unutulması­n ki, Menbiç’te PKK/ PYD durduğu müddetçe terör koridoru riski bertaraf edilmiş olmayacakt­ır. Afrin’e girmeyin demek, PKK’ya ellemeyin, PYD’ye yanaşmayın, Türkiye’ye saldırın demektir ve terör işbirlikçi­liğidir. Peki, Afrin’e girmeyecek­sek, Zeytin Dalı Harekâtı’nı niye başlattık? Niye bunca emek ve şehit verdik?

MUHASEBECİ KENAN DA MI BİLMİYOR?

Dağda taşta terörist ararken, bunların kaçıp şehir merkezine sığınacağı­nı, oradan da yeni kanlı eylemlerin­i planlayaca­ğını Sayın Kılıçdaroğ­lu bilmiyor mu? Hadi bilmiyor olsun, bölgeyi tanıdığını her fırsatta ima ve ifade eden Muhasebeci Kenan (CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’ı kast ederek) da mı bilmiyor? Musul’da tekledi muhasebeci oldu, bari Afrin konusunda sıkıyorsa dik dursun da görelim.

‘KİLOSU NE KADAR’ DİYE SORARLAR

Kızılelma desek, kilosunun ne kadar olduğunu, nerede alınıp satıldığın­ı sorarlar. İlay-ı Kelimetull­ah desek saf saf değil, bön bön yüzümüze bakarlar, birden bire orak çekiçli günlerini hatırlayıp derin bir ah çekerler, dertli bir of derler.

 ??  ??
 ??  ?? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da düzenlenen İl ve İlçe Başkanları Toplantısı sonrası basın toplantısı­nda konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da düzenlenen İl ve İlçe Başkanları Toplantısı sonrası basın toplantısı­nda konuştu.
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye