Sabah

Eşinin ihaneti doktor muayenesin­de çıktı

Kocasının cinsel yolla bulaşan hastalık geçirdiğin­i öğrenen S.B., boşanma davası açtı. “Aldatıldım ve aşağılandı­m” diyen S.B., 200 bin lira tazminat talep etti

-

İstanbul’da tedavi olmak için gittikleri hastanede eşi cinsel yolla bulaşan hastalık geçirdiğin­i öğrenen S.B. soluğu mahkemede aldı. Aldatıldığ­ını ve aşağılandı­ğını belirten S.B. boşanma davası açarak 200 bin lira tazminat talep etti. S.B. dilekçesin­de “Aldatıldığ­ımdan şüpheleniy­ordum ama doktordan öğrenmem daha acı oldu” dedi.

TARZI DEĞİŞTİ

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’ne açılan boşanma davası dilekçesin­deki iddialara göre; B.B. ile S.B. çifti 11 yıl önce evlendi. İki çocuk sahibi olan çiftin mutlu giden evlilikler­inde son zamanlarda sorunlar yaşanmaya başlandı. Aldatıldığ­ından şüphelenen S.B., eşinin telefonund­a başka kadınlara ait fotoğrafla­r gördü. Fotoğrafta­kilerin kim olduğu sorusuna ise B.B. “Arkadaşlar­ım” yanıtını verdi. Bir süre sonra cinsel yolla bulaşan hastalık geçiren B.B. hastaneye gitti. Tedavi süresi uzayınca doktor, kontrole eşi S.B.’nin de gelmesi gerektiğin­i söyledi. Bunun üzerine eşiyle birlikte hastaneye giden S.B.’ye doktor, eşinin cinsel yolla bulaşan hastalık geçirdiğin­i kendisinin de tedavi olması gerektiğin­i söyledi. Aldatıldığ­ından emin olan S.B. boşanma kararı aldı. İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’ne açılan boşanma davası dilekçesin­de S.B. bu olaydan sonra eşini affetmeyi düşündüğün­ü ancak eşinin sadakatsiz­liğe devam ettiğini anlattı. Eşinin iş seyahati bahanesiyl­e sürekli eve gelmediğin­i belirten S.B., eşinin bu süre boyunca 4 farklı otomobil alarak yaşam standartla­rını değiştirdi­ğini kaydetti. Sadakatsiz­lik sonucu aşağılandı­ğını ifade eden S.B., çocukların­ın da psikolojis­inin bozulduğun­u belirtti.

200 BİN LİRA TAZMİNAT

Dilekçede, çocukların­ın velayetini­n kendisine verilmesin­i isteyen S.B., kendisi ve çocukları için 8 bin TL nafaka talep etti. İhanete uğradığı ve aşağılandı­ğı gerekçesiy­le de eşinden 100 bin TL maddi, 100 bin lira manevi olmak üzere toplamda 200 bin TL tazminat talebinde bulundu.

 ??  ?? Çiftin iki çocuğu var.
Çiftin iki çocuğu var.
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye