Sabah

ZEYTİN DALI MARŞI

-

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerin­e karşı yürüttüğü Zeytin Dalı’na vatandaşın desteği artarak devam ediyor.

■ KIRŞEHİRLİ şehit aileleri ve gaziler Mehmetçiğe moral için Hatay’a çıkarma yaptı. Kırşehirli sanatçı İdris Altuner bestelediğ­i ‘Zeytin Dalı’ marşını gazilerle birlikte Mehmetçiğe okudu. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

■ ERZURUM: Çat ilçesinde toplanan bir grup ise, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek ve şehitleri anmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

■ AYDIN: Aydın’ın Söke ilçesinde faaliyet gösteren Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü üyeleri, şehit askerler için Kayseri Erciyes Dağı’na tırmanış gerçekleşt­irdi.

■ KAYSERİ: Eğitim Bir Sen

Develi Temsilcili­ği ve sendika üyeleri Afrin operasyonu­na destek olmak amacıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu.

■ EDİRNE: Edirne Belediye

Başkanı Recep Gürkan ve beraberind­eki bin 500 belediye personeli, ‘Mehmetçiğe Kanımız Feda’ sloganıyla Afrin’de kahramanca mücadele eden Türk askeri için Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

■ HATAY: Hatay’ın sınır ilçesi Hassa’da Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan dekoratif tablo yapımı kursiyerle­ri, Afrin bölgesinin teröristle­rden temizlenme­si için yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nın hafızalara kazınan karelerini resmetti.

■ TEKİRDAĞ: Tekirdağ’ın Saray ilçesinde Saray Motosiklet Kulübü üyeleri “Afrin Şehitlerin­e Saygı ve Mehmetçik’e Destek Sürüşü” düzenledi. Konvoyun geçtiği güzergahta, diğer sürücüler de klakson çalarak motosiklet­lilere destek verdi.

■ KOCAELİ: Kocaeli Motosiklet Topluluğu (KOMOTO) ve Türk Chopper Kocaeli Temsilciği üyeleri “Zeytin Dalı” operasyonu­nda şehit olan askerlerim­iz için bir araya geldi, konvoy düzenledi.

■ BURSA: Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenciler­i, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için Fetih suresi okuyup dua etti.

■ KONYA: Beyşehir’de off-road tutkunları, harekata destek için araçlarıyl­a konvoy oluşturdu. Türk bayrakları ile süsledikle­ri araçlarıyl­a şehir turu atarak, Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi. Abbas ÇAKAR - Levent SÖKMEN / SABAH

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye