Sabah

BU ÇOCUK BİR FENOMEN

-

talya’da Roma’nın, Benevento’yu 5-2 mağlup ettiği maçta 2 gol, 1 asistlik performans­la dikkatleri çeken Cengiz Ünder, Avrupalı futbolseve­rleri kendine hayran bıraktı. Tartışma platformu Reddit’te Cengiz’in golünü masaya yatıran futbolseve­rlerden hokie24 rumuzlu Roma taraftarı, “Bu çocuk bir fenomen. Yeni lig, yeni bir dil derken ilk yarıda pek oynamadı ama harikalar yaratıyor” sözlerini paylaştı. CENGİZ dün İtalya basınında manşetleri süsledi. La Gazzetta dello Sport, Cengiz’in bireysel performans­ını haftanın en iyisi seçerken, Corriere dello Sport da “Türk Dybala” lakabını hatırlattı­ğı genç yıldız için övgü dolu sözler sarf etti. La Stampa maç haberini, Cengiz Ünder ve Dzeko’nun sarılarak, gol sevinci yaşadığı fotoğrafla verirken milli futbolcunu­n arka arkaya gelen gollerinin maçtaki yarışı erken bitirdiğin­e

 ??  ?? vurgu yaptı. Cengiz, geçen hafta Roma’nın 1-0 kazandığı Hellas Verona maçında da takımının tek golünü kaydeden isim olarak öne çıkmıştı..
vurgu yaptı. Cengiz, geçen hafta Roma’nın 1-0 kazandığı Hellas Verona maçında da takımının tek golünü kaydeden isim olarak öne çıkmıştı..
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye