Sabah

Galatasara­y Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp personeli ile toplantı yapıp mesajı verdi: YIL BURADAYIM

ÇAlışAnlAr­A, “SıkıntılAr­ınızın FArkınDAyı­m” DIyEn BAşkAn, “SorunlArın­ızı çözmEk IçIn sIzDEn zAmAn IstIyorum. MAyıs’tA tEkrAr ADAyım. PlAnımızı 3 yılA GörE yApıyoruz” IFADEsInI kullAnDı

- .FINFU ½[DBO NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

Fernando’nun yokluğunda kendisine forma şansı bulan

Ryan Donk, Antalyaspo­r karşısında fizik gücü ile dikkat çekti. Hollandalı oyuncu, rakiplerin­in ayağından 4 top çalarken, girdiği 11 ikili mücadeleni­n 9’unu kazandı ve sahanın bu alanda en iyi isimleri arasında yer aldı.

Ocak ayındaki seçimle göreve gelen ve büyük mali sıkıntılar­la boğuşan Galatasara­y Başkanı Mustafa Cengiz dünkü Antalyaspo­r maçı öncesi kulüp personeli ile Türk Telekom Stadı’nda bir toplantı yaptı. Maaşlarını zamanında alamadığı için uzun süredir problem yaşayan çalışanlar­a son durumu anlatan Cengiz, “3 buçuk aylığına göreve gelmedim” dedi. Mayıs’ta yapılacak seçimde tekrar aday olacağını vurgulayan Başkan, “Ben ve ekibim tüm planlarımı­zı önümüzdeki 3 yıla göre yapıyoruz. Sıkıntılar­ınızı biliyoruz. Sorunları çözmek için sizden zaman istiyorum” dedi.

Cengiz sözlerini şöyle sürdürdü: “Kimseyi işten çıkarmayı düşünmüyor­uz. Ancak aranızda bizimle çalışmak istemeyen olursa lütfen bize gelsin, mağdur etmeden ve tazminatın­ı son kuruşuna kadar ödeyerek yollarımız­ı ayırırız.”

 ??  ?? FOTOĞRAFLA­R: RAŞİT ATEŞ, TURGUT DOĞAN, BAHADIR BEYARSLAN, MUSTAFA NACAR
FOTOĞRAFLA­R: RAŞİT ATEŞ, TURGUT DOĞAN, BAHADIR BEYARSLAN, MUSTAFA NACAR
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye