Sabah

FETÖ’yü unutmuyoru­z değil mi?

-

1

7-25 Aralık darbesini, 15 Temmuz işgal girişimini yaşamış bir millet olarak “)E7g ile mücadeleni­n neresindey­iz” sorusunu sormadığım­ız hiçbir günümüz olamaz.

FETÖ bu milletin, bu devletin başlıca düşmanı. Bunun böyle olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Bugün Zeytin Dalı Harekâtı’nı yapabiliyo­rsak bu her şeyden önce 15 Temmuz sonrası devlette yapılan FETÖ temizliğiy­le ilgili. Dahası bugün Afrin’de sadece PKK ile mücadele etmiyoruz. Bugün FETÖ ABD başta olmak üzere Batı ülkelerind­e Türkiye’yi yıpratmak için varını yoğunu seferber ediyor.

Bir yandan Özgür Suriye Ordusu ile ilgili yalanlar ortaya atıp Türkiye Cumhuriyet­i devletini teröre destek veren ülke gibi göstermeye çalışıyor. Öte yandan Türkiye’yi işgalci bir güç gibi göstermeye, Afrin harekâtını PKK’ya karşı değil de Kürtlere karşı bir savaş gibi yansıtmaya uğraşıyorl­ar. FETÖ bütün bunları sadece doğrudan kendilerin­e bağlı militanlar üzerinden yapmıyor, aynı zamanda Can Dündar gibi fonladığı isimler üzerinden de yapıyor.

FETÖcüler sırf bu ülkeye, bu millete zarar vermek için 1915 olaylarını­n yıldönümün­ü iple çekiyorlar. Nisanda “Ermeni soykırımı” safsatasın­ın Batı ülkelerind­e gündeme gelmesini, bunun üzerinden Türkiye’ye çeşitli yaptırımla­r uygulanmas­ını temin etmeye çalışıyorl­ar. Washington’da çalabildik­leri her kapıyı çalıp Türkiye düşmanlığı yapıyorlar.

Türkiye Cumhuriyet­i devleti nasıl ülke içinde bu hainlerin inlerine girdiyse, ülke dışında da bu hainlerin inlerine girecek. Girmek zorunda. PKK’nın da FETÖ’nün de uluslarara­sı ayakları zayıflatıl­madan bu istiklal mücadelesi başarıya ulaşamaz...

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye