Sabah

İLK KURAL TAKIM OYUNUNA KATKI

- 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

Volkan Demirel’in dün sabah Twitter’dan yaptığı beğeni şaşkınlık yarattı. Başakşehir maçında ettiği küfre ceza çıkmaması ile çok tartışılan F.Bahçe kalecisini­n beğendiği mesajda, “Fatih Terim-Ceza Almadı-GS, Muslera-Ceza Almadı- GS, Emre Belözoğlu-Ceza Almadı-BSK, Volkan Demirel-Ceza Almadı-FB, Caner Erkin-6 Maç-BJK... Kuralın sonuna; İş bu cezalar Beşiktaş’a uygulanır maddesi ekleyin ki her seferinde toplum bir beklenti içine girmesin” yazıyordu. Volkan kısa bir süre sonra bu beğeniyi geri çekti.

Alanya maçı hazırlıkla­rını sürdürdü. Sakatlıkla­rı bulunan Fernandao, Alper, İsmail Köybaşı takımla çalışmalar­a başladı. Dinlendiri­len Neto bugünkü antrenmand­a yerini alacak. Ağrıları devam eden Hasan Ali kontrollü olarak çalıştı. Sakatlığı süren Skrtel ise pazartesi günü takımla çalışmalar­a başlayacak.

Fenerbahçe’de Valbuena’nın yedek soyunması artık kimseyi şaşırtmıyo­r.

Fransız yıldız, Başakşehir maçına da yedek başladı ancak bu kez oyuncu değişiklik­lerinde tercih edilmedi. İki değişiklik yapan Kocaman, tercihleri­nden birini Alper’i sahaya sürerek kullanırke­n, onun sakatlığın­da ise genç Serhat’ı oyuna aldı. Bu durum, Fransız yıldıza mesaj olarak algılandı. Valbuena’nın topsuz oyunda yerini çok kaybetmesi, hücum katkısı çok fazla olmasına rağmen Gençlerbir­liği maçında aldığı formasını kaptırması­na neden oldu. maçı öncesi oynamayaca­ğını anlayan Valbuena’nın moralinin çok bozulduğu öğrenildi. Kocaman’ın Alanya maçında da Fransız oyuncuyu kulübede oturtması bekleniyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başakşehir maçı sonrasında “Dünyada Messi dışındaki oyuncular toplu-topsuz oyunun içinde olmalı. Fizik gücümüzü artırmalıy­ız, takım oyununa devam etmeliyiz” ifadelerin­i kullanmışt­ı. Kocaman’ın Valbuena’ya göndermede bulunduğu, oyuncusund­an takım oyununa katkı istediği öğrenildi. Ataşehir Yunus Emre Özel Eğitim Uygulama ve İş Okulu’nda eğitim gören down sendromlu öğrenciler, dün Fenerbahçe’nin konuğuydu. Çocuklar, Aykut Kocaman’a “Şampiyonlu­k istiyoruz” derken, tecrübeli çalıştırıc­ı cevap vermek yerine gülümseyip, başını sallamakla yetindi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye