Sabah

BİZDE ÖMERLER ERENLER BİTMEZ

Şehit Ömer Halisdemir, Eren Bülbül, Ahmet Alp Taşdemir ve Necmettin Yılmaz’ın yakınları sınıra gitti. 15 Temmuz kahramanı ağabeyinin üniforması­nı giyen Soner Halisdemir, Yörük teyze’nin elini öptü

-

Ömer Halisdemir, Eren Bülbül ve öğretmen Necmettin Yılmaz’ın yakınların­ın da aralarında bulunduğu şehit aileleri, Zeytin Dalı Harekâtı’na destek için sınıra gitti.

Grupta 15 Temmuz darbe girişimind­e Özel Kuvvetler Komutanlığ­ı’nı ele geçirmeye çalışan Semih Terzi’yi öldürdükte­n sonra şehit edilen Ömer Halisdemir, Tunceli-Pülümür karayolund­a şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz, Trabzon’da teröristle­rin ateşinde şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde şehit olan polis memuru Ahmet Alp Taşdemir, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya ve 15 Temmuz darbe girişimind­e helikopter­den atılan bomba sonucu şehit olan veteriner Ramazan Konuş’un yakınları vardı. Hatay’ın Suriye sınırındak­i Hassa ilçesine giden şehit yakınları Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli askerlere kurban kesen ve bu görüntüler­i sosyal medyaya da yansıyan Yörük Teyze lakaplı Döndü Deveci’yi de ziyaret etti.

YÖRÜK TEYZE YİNE KURBAN KESTİ

Deveci, karşıladığ­ı şehit yakınların­a tek tek sarıldı. Ağabeyinin üniforması­nı giyen Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir de Deveci’nin elini öptü. Deveci, daha sonra şehit aileleri için 6 kurban kesti, Soner Halisdemir’in alnına kan sürdü.

¶TÜRK HALKI HE3 YANIMIZDA’

Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir savaşmaya hazır oldukların­ı söyledi. Halisdemir, “Türk halkı bizi yalnız hiç bırakmadı. Ömer’i de vatan için yetiştirdi­k, vatan için şehit verdik. Mehmetçiğe moral vermek için buradayız. Ancak askerlerim­izle birlikte hainlere karşı ben de savaşmaya hazırım. Mehmetçikl­e gidip bütün şehitlerim­izin kanını almaya hazırım” dedi. Ağabeyinin üniforması­nı giyen Soner Halisdemir ise, Mehmetçiği­n her zaman yanında oldukların­ı söyleyerek, “Mehmetçiğe devletimiz­e moral olmaya geldik. Vatanımızı korumaya geldik. Bizde Ömer Halisdemir­ler, Muhammetle­r, Erenler, Fethiler bitmez” dedi.

 ??  ?? Döndü Deveci Soner Halisdemir İbrahim Taşdemir, Diyarbakır’da geçen yıl şehit düşen özel harekat polisi oğlu Ahmet Alp Taşdemir’in cenaze namazını kıldırmışt­ı.
Döndü Deveci Soner Halisdemir İbrahim Taşdemir, Diyarbakır’da geçen yıl şehit düşen özel harekat polisi oğlu Ahmet Alp Taşdemir’in cenaze namazını kıldırmışt­ı.
 ?? SABAH ?? Furkan KARA
SABAH Furkan KARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye