Sabah

ELEKTRİK KRİZİ SON ANDA ÖNLENDİ

- Mehmet ½zcan mehmet.ozcan@sabah.com.tr

G.Saray’dan ayrıldıkta­n sonra önce Fransız ekibi Nice’e, devre arasında da Katar’ın Al Gharafa takımına giden Wesley Sneijder, TRT Spor’a konuştu. Sarı-kırmızılı taraftarla­rın gönlünde ayrı bir yeri olan Hollandalı yıldız, bir gün yeniden Türkiye’ye dönmek istediğini belirterek, “Futbolcu olarak olur mu bilemem ama belki direktör olarak belki antrenör olarak... Geleceğin ne getireceği­ni bilemeyiz” şeklinde konuştu.

Galatasara­y Kulübü’nde Mustafa Cengiz başkanlığı­ndaki yönetim kurulu, bir yandan 9 Mart’ta UEFA ile yapılacak FFP zirvesine hazırlanır­ken bir yandan da borçlarla boğuşuyor. Göreve gelir gelmez birikmiş bunların üstüne bir de ödenmemiş faturalar yönetimi zora soktu. Florya Tesisleri’nde geçmiş döneme ait

G.Saray’dan ayrılmayı istemediği­ni vurgulayan Wesley, “Planım Türkiye’de kalmaktı. Orada bir inşaat şirketim de var ve işleri iyi gidiyor. Birileri benim gelecek planlarımı yıktı. Bazen daha güçlü gelebilmek için bir adım geriye atmanız gerekebili­yor” diye konuştu.

Sneijder, kendisini Galatasara­y’dan gönderen Dursun Özbek hakkında ise, “Onu hiç unutmayaca­ğım” dedi. futbolcu alacakları­nın da dahil olduğu 30 milyon TL’lik ödeme yapan başkan Mustafa Cengiz’in karşısına sürekli yeni ödemeler çıkıyor.

Bunlardan biri de sezon başında Dinamo Kiev’den 8 milyon Euro’ya alınan Younes Belhanda… Sarı-kırmızılı formayla toplamda 25 resmi maça çıkan Faslı yıldızın sözleşmesi gereği, Ukrayna ekibinin hesabına 250 bin Euro yatırılaca­k. Galatasara­y’ın şampiyon olması halinde de Dinamo Kiev Belhanda için 500 bin Euro daha alacak. ödenmemiş fatura nedeniyle geçen hafta cuma günü yetkililer­in elektriği kesmeye geldiği, yeni yönetimin ise 55 bin TL’lik borcu kapatarak skandalı önlediği öğrenildi. Türk Telekom Stadı’nda da ödenmemiş doğalgaz faturası nedeniyle kriz çıktığı, yönetimin haberi alır almaz birikmiş borcu kapadığı kaydedildi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye