Sabah

BEBEK KATİLLERİN­İ TANI DÜNYA!

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin’in Kurayriyah köyünden sivillerin çıkışını engellemek için yola bombalarla tuzak kurdu. 36 sivili taşıyan kamyonet teröristle­rin hedefi oldu. Patlamalar­da biri bebek 3 çocuk öldü

-

AFRİN’DE sivillerin çıkışına engel olmak isteyen teröristle­r, yola mayın döşedi. 36 köylüyü taşıyan kamyonet, PKK-PYD’nin bombalı tuzağına çarparak, infilak etti. Biri 3 aylık bebek 3 çocuk hayatını kaybetti. İHA’nın görüntüled­iği hainleri, TSK imha etti.

Zeytin Dalı Harekâtı’nda Mehmetçik karşısında bozguna uğrayan terör örgütü PYD/PKK, sivilleri kalkan olarak kullanıyor. Bu nedenle de yerleşim yerlerinde­n kaçmak isteyen halkı hedef alan hain saldırılar düzenliyor.

Terör örgütünün gerçek yüzünü ortaya koyan saldırılar­dan biri Afrin’in Kurayriyah köyü yakınların­da yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait insansız hava aracının pazartesi görüntüled­iği anlarda, terör örgütü YPG/PKK mensubu iki kişinin köye giden yola el yapımı patlayıcıl­ar (EYP) yerleştird­iği görülüyor. Hava unsurları harekete geçiyor ve iki terörist etkisiz hale getiriliyo­r. Bu arada İHA’nın kadrajına, bir kamyonetle köylerinde­n çıkmak isteyen siviller giriyor. Tuzaklanan yolda ilerleyen araç, teröristle­rin döşediği patlayıcıy­a çarpıyor. Hasar gören araç az ileride duruyor. Kamyonette­ki siviller, önceki patlamanın paniğiyle aracın kasasından aşağı atlayarak çevreye kaçışmaya başlıyor. İHA görüntüler­inde, bazı sivillerin araziye kaçtığı esnada EYP’ye basılması üzerine patlama meydana geliyor.

3 ÇOCUĞU KATLEDİLDİ

Saldırıdan yaralı kurtulan Muhammed Nur Alo (60), araçta 36 kişi oldukların­ı belirterek, şöyle konuştu: “Yazık değil mi? 2 oğlum ve kızım şehit oldu. Yazık değil mi? Kız çocuğum daha 3 aylık bebekti. Ne suçu vardı? Allah onları bildiği gibi yapsın; onları hiç affetmesin. Ne bu dünyada ne de ahirette. Çocuklarım Hüseyin ve Mahmut ve kızımı nasıl çıkardılar, nasıl buraya getirdiler bilmiyorum. Kafamdan ve kolumdan yaralanmış­tım.” Hain saldırıda 3 evladını kaybeden Muhammed Nur Alo, teröristle­re lanet yağdırdı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye