Sabah

Cengiz, “Ben bir protestonu­n vücut bulmuş haliyim” dedi ve ekledi: KURTARICI DEĞİLİM

Selefi Özbek ve ekibinin UEFA’ya verdiği sözleri tutmadığın­ı belirten G.Saray Başkanı “Zarar etmeyeceği­m deyip, 500 milyon TL zarar etmişler. Biz, insanların kafasını bulandırıp, şark kurnazlığı yapmayız. 2. yılda borçları sıfırlamay­ı hedefliyor­uz” ifadel

- .FINFU ½[DBO NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan toplantını­n detayların­ı açıkladı. Sözlerine, “Ben kurtarıcı değilim. Bir protestonu­n, yönetilme tarzına karşı çıkışın, vücut bulmuş haliyim” diyerek başlayan Cengiz, şu ifadeleri kullandı: “Eski yönetim, UEFA’ya verdiği sözleri tutmamış. Zarar etmeyeceği­m deyip, 500 milyon TL zarar etmiş. Biz insanların kafasını bulandırıp, MUSTAFA CENGİZ Yarış kızıştıkça kadrosu geniş ve tecrübesi fazla olan takım bir adım öne çıkacak. Fatih Terim’in elinde ikinci bir santrfor yok, sezonun ilk 18 haftasında forma giymemiş Donk ile orta sahayı kontrol etmeye çalışıyor. Sergen Yalçın’ın gelişi Konya’da hafızaları sıfırlamış, takım beyaz sayfa açmış ve ev sahibinin baskıyla başlayacağ­ı maça 2. dakikada attıkları golle farklı senaryo getirmişle­r. İlk yarıda iki kader anı vardı, Gomis penaltıyı kaçırmasa G.Saray maçı çok daha erken koparırdı. Volkan Şen karşı karşıyada atsa, Terim’in takımı maça havlu atabilirdi. Fatih Terim bıçak sırtı riskleri almayı seven bir teknik adam. Eren’in yokluğunda Sinan’ı oyuna alıp orta sahada Selçuk’u en geride bıraktı. Sinan, Gomis’e asistine kadar sahada nerede duracağını bilemedi ama ardından maçı da kopartan isim oldu. Tribünleri­n desteği kadar önde olmadıklar­ında baskıyı da hissediyor Galatasara­y kadrosu. Dün sakin kalamayıp, oyun zekalarını geri plana attıkları çok an oldu ama oyun temposunu hiç düşürmeden son saniyeye kadar istediler ve 3 puanı aldılar. Böyle oynayan takıma zaten biz Terim imzalı Galatasara­y diyoruz. şark kurnazlığı yapmayız. Realite bu. UEFA’ya yaptığımız sunumda çok sert sorular geldi. ‘Siz, bize vaatlerde bulundunuz,

5 kat daha fazla yükle geldiniz. Yine vaatlerde mi bulunacaks­ınız?’ dediler. Biz 30 sayfalık sunum yaptık, bizden önceki yönetimin yaptığı sunum ise 1 sayfalık. İkinci yılda borçları sıfırlamay­ı hedefliyor­uz. Benim UEFA’ya taahhüdüm budur.”

 ??  ?? Galatasara­y’ın Cezayirli yıldızı Feghouli, Konyaspor maçında 50 kez topla buluşurken, 2 şutunda 1 isabet yakaladı. Yaptığı 6 ortada ise isabet sağlayamad­ı.
Galatasara­y’ın Cezayirli yıldızı Feghouli, Konyaspor maçında 50 kez topla buluşurken, 2 şutunda 1 isabet yakaladı. Yaptığı 6 ortada ise isabet sağlayamad­ı.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye