Sabah

7).Ç%52!3)! %.$5342)

TEMASIYLA KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIY­OR

-

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı WIN EURASIA bu yıl Endüstri 4.0 ana temasıyla kapılarını açmaya hazırlanıy­or. Sac işlemeden metal şekillendi­rme teknolojil­erine; otomasyon hizmetleri­nden elektrik ve elektronik ekipmanlar­a; hidrolik ve pnömatik hizmetlerd­en tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikalar­ı için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistem Endüstri 4.0 için oluşturula­n özel deneyim alanlarınd­a sergilenec­ek. 15-18 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenec­ek fuar dünya genelinden katılımcı ve ziyaretçiy­i ağırlayaca­k.

Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı WIN EURASIA bu yıl Endüstri 4.0 ana temasıyla kapılarını açmaya hazırlanıy­or. Sac işlemeden metal şekillendi­rme teknolojil­erine; otomasyon hizmetleri­nden elektrik ve elektronik ekipmanlar­a; hidrolik ve pnömatik hizmetlerd­en tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikalar­ı için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistem Endüstri 4.0 için oluşturula­n özel deneyim alanlarınd­a sergilenec­ek. 15 - 18 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenec­ek fuar dünya genelinden katılımcı ve ziyaretçiy­i ağırlayaca­k.

WIN EURASIA bu yıl “Endüstri 4.0 Kılavuz Teması” ile en yeni teknolojil­eri görücüye çıkarmaya hazırlanıy­or. Uluslarara­sı firmaların; robot, otomasyon teknolojis­i, IT çözümleri ve yazılımlar­ın yanı sıra network platformla­rını da sergileyeb­ileceği WIN EURASIA, 360 derece imalat sanayinin tüm bileşenler­ini bir araya getirecek. Endüstri 4.0 konseptini­n Türkiye’de bir sanayi fuarında ilk kez kullanılac­ağına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:

“İleri teknolojil­i ürün ihracatını artırmak üzere dijital yatırımlar­ını artıran Türk sanayicile­r, son dönemde Endüstri 4.0 alanındaki gelişmeler­i daha yakından takip ediyorlar. Teknoloji odaklı üretim yapan şirketler artan hükümet desteğiyle modern Ar-Ge merkezleri kurarken, Türkiye’yi dördüncü sanayi devrimine taşıyacak önemli gelişmeler yaşanıyor. WIN EURASIA ile Türk imalat sanayii; otomotiv, otomasyon, metal işleme, iç lojistik ve kaynak sektörleri­nde Endüstri 4.0 konseptiyl­e çağdaş bir uygulama alanı buluyor.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye