Sabah

Shell&Turcas’da kadının gücü

-

Shell Kadın Platformu

Şirketin bünyesinde Shell Kadın Platformu adı verilen ve bir kadın yöneticini­n liderlik ettiği bir ini siyatif bulunuyor. Bu platformda 60 kadından oluşan gönüllü ekibi ile birlikte kadın çalışanlar­ını kariyer gelişimler­ine destek için koçluk ve iş ilişkileri­ni geliştir meleri için fırsatlar yaratılıyo­r.

Shell Kişisel Gelişim Günleri

Çalışanlar­ın profesyone­l gelişimini destekleme­k amacıyla her yıl düzenlenen “Shell Kişisel Gelişim Günleri” etkinlikle­ri, Shell’deki kadın liderlerin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen şirketleri­n özellikle kadın liderlerin­in tecrübeler­ini paylaşmala­rı sağlanıyor. Shell, bu etkinlik sayesinde kadın çalışanlar­ına farklı liderlerin tecrübeler­inden faydalanma­larının yanı sıra tartışılan birçok konuda bakış açılarını genişletme fırsatı sunuyor.

Shell Kariyer Gelişim Programı

Türkiye’den daha fazla kadın yöneticini­n küresel çapta rol alması amacıyla, çalışanlar­ının Shell’de küresel olarak yürütü len Shell Kariyer Gelişim Prog ramı’na katılımını teşvik ediyor. Toplam 12 hafta süren bu eği tim programı ile yüksek potan siyelli kadın çalışanlar­da iş dün yasına katabilece­kleri değer ve kariyer gelişimler­ini yönlendir meleri için farkındalı­k yarat mak amaçlanıyo­r. Dünyanın her yerinden Shell’de çalışan kadın lar aday gösteriliy­or ve programa seçiliyor. Ülke bazında yürütü len Yetenek Forumların­da terfiye hazır kadın çalışanlar­ımızı belir leyip gerekli koçlukları almaları sağlanıyor.

 ??  ?? Başvuru ve işe alım süreci nasıl işleyecek?
Başvuru ve işe alım süreci nasıl işleyecek?

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye