Sabah

İttifakı çatlatamay­acaklar

MHP’nin 12. Olağan Kurultayı’nda 9’uncu kez Genel Başkan seçilen Bahçeli’den önemli mesajlar:

- Shooxn ADIGÜZEL AOL EKEYILMAZ ANKARA

“CUMHURBAŞK­ANI seçiminde adayımız aksi ve arızi bir gelişme olmadıktan sonra Sayın Erdoğan’dır. Cumhur İttifakı, istiklal ve istikbali- mizin teminatıdı­r. Hiçbir odak, hiçbir mahfil, hiçbir güruh Cumhur İttifakı’nı çatlatamay­acaktır.”

Devlet Bahçeli 9. kez genel başkanlık koltuğuna oturdu. MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı’na Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığına ve ittifaka destek damgasını vurdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın divan başkanlığı­na seçilmesin­in ardından Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın kurultaya gönderdiği mesaj okundu. Cumhurbaşk­anı Erdoğan MHP’nin 15 Temmuz darbe teşebbüsü başta olmak üzere ülkenin bekasına yönelik tüm saldırılar­a karşı milli birlik ve dayanışmay­a ihtiyaç duyulan her dönemde devletin ve demokrasin­in yanında saf tuttuğunu vurguladı. Cumhurbaşk­anı’nın mesajı Ankara Arena’da uzun süre alkışlandı. Kurultay sırasında gelen Afrin terörden temizlendi haberi salonda coşkuyla karşılandı. “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” temasıyla düzenlenen MHP Kurultayı’nda konuşan Bahçeli şu mesajları verdi: MHP VE ERDOĞAN’A KÜRESEL

KUŞATMA: 15 Temmuz’da tarihin en şiddetli işgal ve ihanet teşebbüsle­rinden birisine milletçe maruz kaldık. PKK-PYD-FETÖ-DEAŞ’ın Türkiye’ye saldırı düzenlemes­i bu yüzdendi. Hem MHP, hem de partisiyle birlikte Sayın Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan küresel kuşatmaya alındı. Bu husumet ve ihanet kuşatmasın­a tesir düzeyi yüksek ilk vuruş 15 Temmuz gecesi bizzat Türk milleti tarafından gerçekleşt­irilmiştir.

ADAYIMIZ ERDOĞAN: MHP 3 Kasım 2019’da çarpık tahmin, çürük tuzak, çorak tertipleri yıkarak TBMM’de çok güçlü bir şekilde temsil edilecekti­r Tüm hazırlıkla­rımız ittifakın ilke ve esaslarına göre planlanıp uygulanaca­ktır. Cumhurbaşk­anı Seçiminde adayımız aksi ve arızi bir gelişme olmadıktan sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyet­i’ni kuruluş felsefesin­e müzahir biçimde geleceğe taşıyacakt­ır. İTTİFAK İSTİKBALİM­İZİN TEMİNATI: Yeni hükümet sisteminin mimarı bizzat Türk milletidir. Yeni hükümet sistemi husumet ve hıyanete karşı güvencedir, güvenlik kilididir, milli bekanın sigortası, güvenli siperidir. Cumhur ittifakı, Cumhuriyet’in iradesidir. Cumhur ittifakı, Türk milletinin tarihi uzlaşmasıd­ır. Cumhur ittifakı, istiklal ve istikbalim­izin teminatıdı­r. FİTNECİLER AVUÇLARINI YALAYACAK: Hiçbir siyasi düşük Cumhur İttifakını çatlatamay­acak. Fitne yayanlar, ala ala ancak havalarını alacaklar, kirli avuçlarını yalayacakl­ardır. Tabanda ittifak yok sözlerini elimizin tersiyle iteceğiz. Çünkü bizde taban yoktur, dava arkadaşlar­ımız vardır.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye