Sabah

Kirli senaryolar devrede

-

CUMHURBAŞK­ANI Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’un ardından Ordu’ya geçerek AK Parti’nin Ordu 6’ncı İl Kongresi’ne katıldı. Erdoğan, 2019 seçimlerin­in hileli olacağını iddia edip boykotu gündeme getiren CHP’ye de sert sözlerle yüklendi:

■ ŞİMDİDEN UYKULARI KAÇTI: 2019 şimdiden birilerini­n uykularını kaçırıyor. Zaman geçtikçe, süre yaklaştıkç­a 2019’u gölgelemek için şimdiden kirli senaryolar­ın devreye alındığına şahit oluyoruz. Bugüne kadar sırtlarını darbeciler­e, marjinal örgütlere dayayanlar, daha ülke seçim sathı mailine dahi girmemişke­n millet iradesini baskı altına almaya çalışıyorl­ar. Önümüzde seçimlere en az bir sene olmasına rağmen anamuhalef­et partisinin milletveki­lleri sandıkta hile yapılacağı­ndan bahsediyor­lar.

■ HİLEYLE YATIP HİLEYLE KALKIYORLA­R: Ülkemiz terör örgütlerin­e karşı tarihinin en çetin mücadelesi­ni verirken bakıyorsun­uz ana muhalefet seçimleri boykot etmeyi konuşuyor. Hatta ‘Afrin’e niye giriyoruz?’ diyorlar. Milletimiz istikbali adına kritik kararların arifesinde­yken ana muhalefeti­n vekilleri hileyle yatıp hileyle kalkıyorla­r. Ana muhalefet partisi tarihin hiçbir döneminde böyle zavallı bir anlayışa, böyle çapsız bir kadroya mahkum olmamıştır. .

■ 3 BİN 740 TERÖRİST ETKİSİZ: Maalesef dostlarımı­z bu teröristle­re güvendi bizimle işbirliği yapmadılar. Afrin’de de söyledik dinlemedil­er. Gittiler terör örgütleriy­le işbirliği yaptılar. PYD, YPG ile işbirliği yaptılar. Hala PYD ve YPG’nin yan kuruluşu olduğunu kabul etmeyecek kadar dünya siyasetini takip etmiyorlar. Kendilerin­e anlatıyoru­z, anlamıyorl­ar. Ee kusura bakmayın o zaman biz de gireriz. Girdik mi Afrin’e girdik. Ne oldu, şu an itibariyle Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 740 oldu. Ama baştan söyledik, inlerine gireceğiz dedik. Onları o tünellere gömdük.

Ahmet TO3AL

 ??  ?? Hava muhalefeti nedeniyle Ordu’ya inemeyen Cumhurbaşk­anı Erdoğan, tekrar Samsun’a dönerek bu kez helikopter­le Ordu’ya havalandı. Gecikmeli olarak kongreye katılabile­n Erdoğan, “Kaderin üstünde bir kader vardır. İstediğini­z kadar planınızı yapın ama...
Hava muhalefeti nedeniyle Ordu’ya inemeyen Cumhurbaşk­anı Erdoğan, tekrar Samsun’a dönerek bu kez helikopter­le Ordu’ya havalandı. Gecikmeli olarak kongreye katılabile­n Erdoğan, “Kaderin üstünde bir kader vardır. İstediğini­z kadar planınızı yapın ama...

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye