Sabah

FETÖ’cüleri sarmış bir korku

-

Hepimizin malumu, Akın İpek diye tescilli bir FETÖ’cü var. Sıradan bir FETÖ’cü de değil. FETÖ’nün en büyük finansörle­rinden. Şu anda İngiltere’de kaçak. SETA’dan Enes Bayraklı,

Hacı Mehmet Boyraz ve Oğuz Güngörmez İngiltere’deki FETÖ yapılanmas­ıyla ilgili önemli bir rapor hazırladı. Rapor, saha çalışmasın­a ve açık kaynaklara dayanıyor.

Öyle anlaşılıyo­r ki rapor FETÖ’nün eteklerini bir hayli tutuşturmu­ş. En çok da Akın İpek’i bunalıma sokmuş. Zira ne kadar kirli çamaşırı varsa çıkmış ortaya. Twitter’dan tehditler savurmaya başlamış. Birbirinde­n kıymetli araştırmac­ı arkadaşlar­ımızı sindirmeye çalışmış. “.endileri için hukuki sorun olabilir <alan iItira kara propaganda hedeI göstermek itibar suikastı önemli suçlar...”

Yalan, iftira, kara propaganda, hedef gösterme, itibar suikastı! FETÖ’nün yayın organı Bugün TV’nin, Bugün gazetesini­n sahibi Akın İpek söylüyor bunları. Meğerse beyefendi “hayatında en küçük suça bulaşmamış!” Madem öyle neden herkesten önce kaçmış? Hem zararın neresinden dönülse kârdır, gelsin Türk adaletine teslim olsun. Zaten çok sürmeyecek bir gün hepsi Türk adaletine teslim olmak zorunda kalacak. Zira Türkiye güçlendikç­e bütün uluslarara­sı muhataplar­ı ilk olarak içlerindek­i FETÖ’cüleri iade edecekler.

★★★

Bu vesileyle şunu da ifade etmiş olayım. Keşke medyamız bu tür raporlara daha fazla ilgi gösterse. Raporun tanıtılmas­ından, duyurulmas­ından söz etmiyorum. Sağ olsun yerli ve milli medya kuruluşlar­ımızın birçoğu raporla ilgili haber yaptı.

Kastım, bu tür raporlarda­ki verilerin yeni ve etkili haberler için kaynak olarak kullanılma­sı. Gazeteci gözüyle bu raporlar tetkik edildiğind­e FETÖ ile mücadele adına çok önemli haber dosyaların­ın elde edilebilec­eğine inanıyorum. İncelemek isteyenler raporun tam metnine şu linkten ulaşabilir­ler.

https://setav.org/ assets/uploads/2018/ 03/ R104BFetoU­K.pdf

 ??  ?? )aKrHWWLn AL7UN
)aKrHWWLn AL7UN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye