Sabah

KıLıçDAROğ­LU ARTıK MILLI GüVENLIK SORUNU!

-

Kemal Kılıçdaroğ­lu

Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdaroğ­lu’nun, “Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın FETÖ’yü himaye ettiğini” ileri süren skandal açıklaması­na sert tepki gösterdi. Ünal, “Kılıçdaroğ­lu’nu dinlerken artık gülüyorum, çünkü bir insanın bunları söylemesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım. Kendi söylediği yalanlara kendi inanmaya başladı” diye konuştu.

Bir televizyon kanalında açıklama yapan Ünal şunları söyledi: Kemal Kılıçdaroğ­lu’nu dinlerken artık gülüyorum. Çünkü bir insanın bunları söylemesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım. Gözümüzün içine baka baka gerçekleri çarpıtması gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi ifade etmesi ısrarla aynı şeyleri tekrar etmesi... 17-25 Aralık’tan sonra ben bu partide buna şahit olmuş birisi olarak söylüyorum bu yapı deşifre olduktan sonra biz yerel seçim yaşadık 2 genel seçim yaşadık. Biz gerekli temizliğim­izi yaptık ama CHP hiçbir temizlik yapmadı. Kılıçdaroğ­lu’nun danışmanı FETÖ’den tutuklandı. FETÖ ağzıyla konuşacaks­ınız sonra da Cumhurbaşk­anının FETÖ’yü himaye ettiğini ileri süreceksin­iz; bu bir patoloji, mitomani yalan söyleme hastalığı. Yani kişinin kendi söylediği yalanlara kendisinin de inanmaya başlaması. Bu haliyle Kemal Kılıçdaroğ­lu ve Kılıçdaroğ­lu’nun CHP’si bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir artık. Ya bir patoloji ile karşı karşıyasın­ız ya da açık bir şekilde ihanetle karşı karşıyasın­ız. Bu yalanların hangi birisiyle uğraşacaks­ınız?” Mahir Ünal

CHP’nin Baykal döneminde yerli milli siyasi bir dili olduğunu söyleyen Ünal, “Kılıçdaroğ­lu genel başkan olduktan hemen sonra hakaret, tehdit, iftira ve yalan var. Türk siyaseti, 7-8 yıldır istikameti, tutarlılığ­ı olmayan sürekli çark eden yalan söylemekte­n hakaret etmekten çekinmeyen bir Kemal Kılıçdaroğ­lu fenomeni ile karşı karşıya. Diyor ki Cumhurbaşk­anı o makamı işgal ediyor. E be insafsız 8 seçim kaybetmişs­in bütün seçimleri kazanmış Cumhurbaşk­anı olmuş milletin seçtiği meşru Cumhurbaşk­anı’na işgalci diyorsun. Bu insanların aklıyla alay etmektir” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’dan, Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın FETÖ’yü himaye ettiğini ileri süren Kılıçdaroğ­lu’na: Artık bir milli güvenlik sorunu!
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’dan, Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın FETÖ’yü himaye ettiğini ileri süren Kılıçdaroğ­lu’na: Artık bir milli güvenlik sorunu!
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye