Sabah

CHP, Türkiye’ye kurulan tuzağa destek mi veriyor?

-

Yunanistan’la önce ciddi anlaşmazlı­k, sonra çatışma... Bir tuzak bu ve hazırlayıc­ıları var.

Kim bunlar? Türkiye’nin derin düşmanları...

Aracıları kim?

Gizli ve açık Fetöcüler...

A% ve NATOªnun şahinleri...

9e...

İşte bu “ve”den sonrasını söylemek zorunda kalmak üzücü.

İnsanın dili varmıyor.

★★★

Birileri tuzağı hazırlar, birileri de tuzağa düşmesini istediğini oraya doğru iter.

CHP’nin hali ilginç.

(ge sorununu gündemde tutup kaşıyarak kamuoyu ve devlet üzerinde duygusal baskı oluşturmay­a çalışıyor. Düşünebili­yor musunuz? Güneydoğu sınırımızd­a güvenlik kuşağı oluşturma çabasına uzak kalan; Fırat Kalkanı ve Zeytindalı operasyonl­arıyla terör kaynakları­na karşı elde ettiğimiz başarılara burun kıvıracak kadar pervasız davranan CHP... Yaz tatilinde Yunanistan’a gitmeyi sevenlerde­n oy toplayan CHP...

Konu Ege’ye geldiğinde “ayakları yere basmayan” bir hamasete ağırlık veriyor, köpürttükç­e köpürtüyor. Yunanistan’daki hükümetin koalisyon ortağı Kammenos’la paralel bir çalışma içindelerm­iş gibi...

O CHP ki, 12 büyük adanın <unanistanª­a bırakılmas­ında vebali büyüktür.1946 Paris Konferansı’nda adaların statüsü nihai karara bağlandığı­na göre, gerisini siz düşünün artık!

★★★

Malum, Batı’nın “Koalisyon güçleri” ve terörist müttefikle­ri Türkiye’yi Kuzey Suriye’de durduramad­ılar. Hesapları altüst oldu.

Şimdi...

Türkiye’yi durdurmak ve bir iktidar değişikliğ­ine yol açmak için son alternatif­in Ege’de bir çatışma ve “barış için NATO müdahalesi” olduğunu düşünen odaklar var. O halde söyleyin bana... Türkiye’ye karşı kurulmaya çalışılan böyle rezilce bir tuzağa içeriden hizmet etmek nedir, nasıl adlandırıl­ır?

 ??  ?? Haşmet BABAOĞLU
Haşmet BABAOĞLU

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye