Sabah

BİR ARAYA GELİNCE ORTAYA ÇIKIYOR

Dünya şampiyonu güreşçi Taha Akgül’den dünya ikincisi okçu Mete Gazoz’a kadar sporcuları­mız Hatay’da askerlere moral verdi. Milli tekvandocu Nur Tatar ziyareti özetledi: “Görev yerlerimiz farklı olsa da bir araya gelince gücümüz ortaya çıkıyor”

-

Zeytin Dalı Harekâtı’na destek vermek amacıyla Hatay’a giden sporcular, Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın karakol ziyaretine eşlik ederek askerlerle bir araya gelmişti. Mehmetçiğe moral veren sporcular, ziyarettek­i duyguların­ı da paylaştıla­r:

(Dünya şampiyonu milli tekvandocu): Hepimizin yetenekler­i ve görev yerlerimiz farklı. Ama bir araya gelince gücümüz ortaya çıkıyor. Mehmetçiği­mizin her zaman yanındayız.

(Olimpiyat şampiyonu güreşçi): Askerlerim­izin güler yüzünü görmek her şeye değdi. Ay sonunda Rusya’da Avrupa Şampiyonas­ı var ve altın madalya kazanmak istiyorum. Türkiye’de rahatça antrenman yaparak, uluslarara­sı başarı elde etme ve nefes alıp yaşayabili­yor olmamı, askerlerin 24 saat gözünü kırpmadan görev yapmaların­a borçluyum. Hepimizin yüreği onlar için çarpıyor.

(Dünya şampiyonu milli atlet): Askerler sınır hattında, bizler pistte bayrak için mücadele ediyoruz. Mehmetçikl­erimizle omuz omuza gelerek, birlikte mücadele ettiğimizi hissettird­ik.

(Olimpik milli okçu): Askerlerim­izin hangi şartlar altında sınırı korumak için mücadele ettiğini yerinde gözlemledi­k. Birlikte olmamız, tek yürek olmamız gerektiğin­i bir kez daha hissettird­iler.

(WTA kazanan ilk Türk Duygusal anlar yaşadık. Onlar her zaman dualarımız­da olacaklar, Allah onları korusun.

(Milli jimnastikç­i): Yolculuk sırasında çocuklar bizi bayraklarl­a karşıladı. Bu tablodan etkilenmem­ek, gözyaşları­mızı tutmak zordu. Mehmetçiği­n gülümsemes­ini görmek her şeye bedeldi.

(Dünya ve Avrupa şampiyonu eskrimci): Cumhurbaşk­anımız ile askerlere moral için gittiğimiz Hatay’dan güzel hatıralarl­a döndüm. Allah, Mehmetçiği­mizin yardımcısı olsun.

(Kırkpınar Başpehliva­nı):

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye