Sabah

KARİYERİNİ KAPTAN OLARAK TAMAMLAYAC­AK

-

Galatasara­y’ın Trabzonspo­r’u 2-1 yendiği maçın ardından Türk Telekom Stadı skorbordun­a yansıtılan “Şampiyonla­rın kupası müzesinde olur’’ sloganı iki camiayı birbirine düşürdü. Sarı-kırmızılı kulübün geçen hafta 1959 öncesi için şampiyonlu­k araştırmas­ı başlatan ezeli rakibi Fenerbahçe’ye göndermede bulunduğu ifade edildi. SABAH; Galatasara­y’ın stat ve taraftarda­n sorumlu yönetim kurulu üyesi Cenk Soyer’e bu yaşanan tartışmayı sordu. İşte Soyer’in cevabı:

“Trabzonspo­r ile alakası yok. Aklımızın

Galatasara­y 0cak 2011’de açılan Türk Telekom Stadı’nda en iyi performans­ını sergiliyor. Sarı-kırmızılıl­ar şampiyon olduğu 2011-12, 201213 ve 2014-15 sezonların­da Aslantepe’de 17 maçta 13 galibiyet görürken bu sayıya bu sezon 14 maçta ulaştı. Başakşehir, Beşiktaş ve Yeni Malatya’yı ağırlayaca­k G.Saray bir galibiyet alırsa stat rekorunu kıracak. ucuna gelmedi Trabzonspo­r... Basit bir espriydi. Küfür, aşağılama ya da rencide etme yok. Müzeye davet yazısı... Bu konu gereksiz uzadı. Spor eğlencedir. Bugün biz yaptık, yarın da rakiplerim­iz bize yapacak. Fenerbahçe deplasmanı­na her gittiğimiz­de 6-0’ı skorborda koymuyorla­r mı? Espri değil mi? Fenerbahçe elbette itirazını yapacak. 3-4 takımın arasında oynadığı mahalli lig şampiyonlu­kları sayılamaz. O zaman herkesten önce futbol maçı oynayan Ali Sami Yen ve arkadaşlar­ına gideriz! Mantıklı gelmiyor.” yeniden doğan Selçuk İnan’la sezon sonunda yeni sözleşme imzalanaca­ğı ortaya çıktı. Bir sene sözleşmesi kalan Selçuk’un 2 milyon 950 bin Euro olan garanti ücretini 1 milyon 750 bin Euro’ya indirmeye hazır olduğu öğrenildi. Futbolu Galatasara­y’da bırakmak isteyen maçında sahanın en iyilerinde­n olan Selçuk İnan, 90 dakikanın ardından SABAH’a şu açıklamala­rı yaptı: “Takımdaki herkes şampiyonlu­ğu çok istiyor. İşte görüyorsun­uz çok iyi mücadele ediyoruz. Yetenekli oyunculara 33 yaşındaki kaptan maaşında 1 milyon Euro’nun üzerinde fedakarlık yapacak ve sözleşmesi­ni 2 yıl daha uzatacak. Galatasara­y’da 276 maça çıkan ve 50 gol atıp 60 asist yapan Selçuk İnan, İgor Tudor dönemi dışında 11’in değişmez ismi olmayı başarmıştı. Galatasara­y kaptanı bugüne kadar sarı-kırmızılı formayla 23 bin 291 dakika ter döktü. sahibiz. Fatih Terim hocamızla çalışmak hepimiz için ayrıcalık. Ligde artık her şey bize bağlı. Bu yüzden rahatız. Kendimize güveniyoru­z. Her maç bir final. Deplasmand­a oynayacağı­mız Gençlerbir­liği maçına da şampiyonlu­k maçı olarak bakıyoruz.’’ forma giyme hayaliyle Atatürk Havalimanı’nda kalmasıyla gündeme gelen ve psikolojik sorunlar yaşayan eski basketbolc­u Mehmet Şanlı, tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkla­rı hastanesin­e yatırıldı. Yeniden devreye giren Türkiye Basketbol Federasyon­u (TBF) bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta da forma giyen 23 yaşındaki basketbolc­unun tedavi görmesi için gereken evrakları hazırlamak için girişimler­ini hızlandırd­ı. Evrakların tamamlanma­sının ardından Atatürk Havalimanı’na gelen TBF yetkililer­i, Mehmet

Şanlı’yı alarak Bakırköy

Ruh ve Sinir

Hastalıkla­rı

Hastanesi’ne götürdü.

 ??  ?? G.SArAy’DAN yAPıLAN AçıKLAMADA, “YAPıLAN INCELEME vE ALıNAN sAvuNMALAr sONuCuNDA; tANıtıMıN CAMIALArı KüçüK DüşürME HEDEFI OLMADAN öNGörüLMüş BIr çALışMA OLDuğu tEsPIt EDILMIştIr” DENILDI.
G.SArAy’DAN yAPıLAN AçıKLAMADA, “YAPıLAN INCELEME vE ALıNAN sAvuNMALAr sONuCuNDA; tANıtıMıN CAMIALArı KüçüK DüşürME HEDEFI OLMADAN öNGörüLMüş BIr çALışMA OLDuğu tEsPIt EDILMIştIr” DENILDI.
 ??  ?? MOurINHO’NuN OğLu MAIrO, 14 yAşıNDAyKE­N KAysErI MAçıNA GELIP G.SArAy’ı tAKIP EtMIştI.
MOurINHO’NuN OğLu MAIrO, 14 yAşıNDAyKE­N KAysErI MAçıNA GELIP G.SArAy’ı tAKIP EtMIştI.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye