Sabah

28 yıl sonra boşandılar

’nin çok izlenen eski dizilerind­en Karadayı’da “Danyal Rıza” karakteriy­le tanınan oyuncu M. Atsız Karaduman (62) 28 yıllık hayat arkadaşı Sema Aybars’tan anlaşmalı boşandı

-

İstanbul Aile Mahkemesi’ne dava açan oyuncu Aybars’ın dilekçesin­e göre; çift kişisel farklılıkl­arı ve aralarında uzun süredir devam eden geçimsizli­k nedeniyle daha fazla yıpranmama­k için anlaşmalı boşanma kararı aldı.

Boşanma protokolü hazırladı. Bu kapsamda Karaduman’a ait otomobil oyuncuda kaldı. Bodrum Gökçebel Köyü’ndeki dubleks daire ile tarafların müşterek oturduklar­ı Beşiktaş Vişnezade Mahallesi’ndeki daire Aybars’ın oldu.

Karaduman boşanma kararının kesinleşme tarihinden iki hafta içinde Beşiktaş’taki müşterek konutun yarı hissesini Aybars’a devretmeyi kabul etti. Aybars da hisse devrinin yapılmasın­ın ardından iki taşınmazı 10 yıl boyunca başkasına devretmeme­yi kabul etti.

Ev ve ziynet eşyaları dahil nakdi birikimler­ini ve şahsi banka hesapları konusunda da anlaşan çift, birbirleri­nden herhangi bir maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebinde de bulunmadı. Davanın geçen gün görülen karar duruşmasın­a taraflar katıldı. Aybars, “Davalı ile aramızda şiddetli geçimsizli­k var. Bu nedenle ayrı yaşamaktay­ız. Mahkemenin barışma girişimini­n bir faydası olmayacak. Evliliğin mali sonuçları konusunda anlaştık. Boşanmamız­a karar verilsin” dedi. Davalı Karaduman da “Açılan davayı kabul ediyorum” dedi. Tarafların boşanma ve boşanmanın sonuçları konusunda anlaşmış oldukların­ı ve evliliğin bir yıldan fazla sürdüğünü, tarafların boşanma isteklerin­i açıkça beyan ettiklerin­i belirten mahkeme, boşanma protokolü doğrultusu­nda anlaşmalı olarak boşanmalar­ına karar verdi.

 ??  ??
 ??  ??  A AH
A AH
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye