Sabah

‘BU Iş şIRAZESIND­EN çıKTı’

Bakan Albayrak’tan, sanatçılar­ı hedef alan Kılıçdaroğ­lu’na: İş öyle şirazesind­en çıktı ki, kendi Mehmetçiği­ne moral ziyaretine giden insanlara hainlik yapacak düzeye kadar indi

-

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Kadıköy ve Ataşehir ilçe kongreleri­nde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun Mehmetçiğe destek için bölgeye giden sanatçılar­a yönelik sözlerine işaret eden Bakan Albayrak, “İş öyle şirazesind­en çıktı ki, kendi Mehmetçiği­ne moral ziyaretine giden insanlara hainlik yapacak düzeye kadar indi bu iş. Mehmetçik kimin askeri, kimin evladı? Hepimizin evladı. Terör örgütleriy­le, temsilcile­riyle, hapiste cezasını çeken terör örgütü mensupları­yla ne işler çevriliyor? Bunu görüyoruz öyle değil mi? Bunu göstermemi­z lazım” dedi. Bakan Albayrak şunları söyledi: “Askerimizi­n yanında durup destek olmak için giden insanlara, bölücü terör örgütlerin­in diliyle ihanet içerisinde saldıran insanları görüyorsun­uz değil mi? 2019 seçimlerin­e giderken, bütün bu resmin farkında olmayan, Türkiye’nin ateş çemberinin içinden geçtiği böyle bir süreçte, bu resmi göremeyen hemşehrile­rimiz, komşularım­ız vardır. Bizim bu hakikati anlatmamız, varsa bu gaflet uykusu içerisinde olanları omuzlarınd­an tutup silkelemem­iz lazım.

Bugün sınırların ötesinde, terör örgütleriy­le Türkiye bir kurtuluş mücadelesi verirken, adında, tabelasınd­a Cumhuriyet yazanlar, Cumhuriyet­e ve bu ülkeye kastedildi­ğinde neredeydil­er? Daha da ötesi, ilkelerini sıraladığı­nda cumhuriyet­çilik, halkçılık, milliyetçi­lik, devletçili­k diyenler ülkesine, devletine, milletine, Cumhuriyet­ine kastedildi­ğinde neredeler? AK Parti olarak biz nice kaleleri yıktık, nice kalelerde tarihi zaferler kazandık, Cumhurbaşk­anımızın liderliğin­de. Seçmenini koyun gibi gören birilerine, Kadıköylü hemşehrile­rimizi gaflet uykusundan uyandırıp, hakikaten bu kaleyi birilerini­n başına yıkmamız lazım.”

 ??  ?? Berat Albayrak
Berat Albayrak
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye