Sabah

23 4-0 AVRUPA AŞKINA

Duble yaptı

- Merve ÇELİK : T MS L y T T L TABA D M S

MAÇTA 1’er gol atıp 1’er asist yapan Trabzonspo­r’un genç isimleri Yusuf ve Abdülkadir bu sezon bordo-mavilileri­n attıkları gollere büyük emek verdiler. Abdülkadir 3 gol, 5 asistle adından söz ettirirken, Yusuf ise 6 gol, 5 asistle yıldızlaşt­ı. Bu iki isim ilk defa birbirine gol pası verdi.

FOTOĞRAFLA­R: TURGUT DOĞAN

öncesi stadyumda bulunan dev ekranlarda­n İsviçre’deki FIFA binası önünde çadır kurarak, 2010-11 sezonuyla ilgili hak arayışları­nı sürdüren taraftarla­ra canlı bağlantı yapıldı. Stattaki Kayserili taraftarla­r, “Tertemiz şampiyon Trabzonspo­r” diye bağırdı. ATTIĞI

Trabzonspo­r sahasında Kayserispo­r’u 4-0 mağlup ederek, ligi Avrupa kupalarına katılacak bir noktada tamamlama iddiasını sürdürdü. İlk yarıda iki takım da etkili birer pozisyon üretirken, sonuca ulaşamadı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Trabzon aradığı golü 53. dakikada buldu. Sağ kanatta rakibinden kaptığı topla hızla rakip kaleye yönelen Abdülkadir, ceza 8 NİSAN 2018 PAZAR sahasının dışından yaptığı şık bir vuruşla kalecinin uzanamadığ­ı noktadan topu ağlara gönderdi: 1-0.

62’de yine Abdülkadir sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra topu Yusuf’a çıkarttı. Yusuf’un ters ayakla direk dibine gönderdiği top ağlarla buluştu: 20. 66’da Yusuf’un soldan kullandığı serbest vuruşta altı pasa gönderdiği topa iyi yükselen Burak kafayla farkı açtı: 3-0. 76’da Olcay ile duvar pası yaparak kaleciyle karşı karşıya kalan Burak’ın şutunda üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 4-0. Trabzon sahasında bu sezonki en farklı galibiyeti­ne ulaştı.

 ??  ?? Abdülkadir (Dk.53), Yusuf (Dk.62), Burak (Dk.66, 76), Okay / Mendes, Levent, Ali Palabıyık vuran damga maça şık golle hedefimiz vardı. edip “Avrupa mücadele Abdülkadir, iyi hafta birlikte çok Geçen mutluyum. diye Ağabeyleri­mizle de çok yemiştik” Gol için gol kazandık. yüzümden konuştu. benim
Abdülkadir (Dk.53), Yusuf (Dk.62), Burak (Dk.66, 76), Okay / Mendes, Levent, Ali Palabıyık vuran damga maça şık golle hedefimiz vardı. edip “Avrupa mücadele Abdülkadir, iyi hafta birlikte çok Geçen mutluyum. diye Ağabeyleri­mizle de çok yemiştik” Gol için gol kazandık. yüzümden konuştu. benim
 ??  ?? gol atan Burak, bu sezon 9 maçta birden fazla gole katkı sağladı. Konya (2), Başakşehir, Alanya, Osmanlı, Antalya, Kayseri maçlarında 2’şer gol atan Burak, Akhisar ve Yeni Malatya karşısında 1’er gol attı, 1’er de asist yaptı. Kral ligde 22 gole ulaşarak 26 gollü Gomis’e biraz daha yaklaştı.
gol atan Burak, bu sezon 9 maçta birden fazla gole katkı sağladı. Konya (2), Başakşehir, Alanya, Osmanlı, Antalya, Kayseri maçlarında 2’şer gol atan Burak, Akhisar ve Yeni Malatya karşısında 1’er gol attı, 1’er de asist yaptı. Kral ligde 22 gole ulaşarak 26 gollü Gomis’e biraz daha yaklaştı.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye