Sabah

BAY KEMAL 4071 TERÖRİST İÇİN GÖZYAŞI DÖKMEYİ İHMAL ETME

Cumhurbaşk­anı Erdoğan: Bay Kemal’e rağmen Zeytin Dalı Operasyonu’nu yaptık. Bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 71. Onlarla kol kola gezdin, yürüdün. Şimdi gözyaşı dökmeyi ihmal etme

- ANKARA

CUMHURBAŞK­ANI ERDOĞAN: Duydum ki (Kılıçdaroğ­lu) Hatay’a gidiyormuş. Hayırdır ya günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gereken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim. Şunu bir defa bilmen lazım; bu ülkede biz Mehmetçiği­mizle doğduk, Mehmetçiği­mizle yürüyoruz. Biz, bay Kemal’e rağmen Zeytin Dalı Operasyonu’nu yaptık. Şimdi etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 71. Herhalde gözyaşı dökmeyi de unutmazsın. Onlarla zaten kol kola gezdin, yürüdün, şimdi bir de gözyaşı dökmeyi ihmal etme...

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, dün Meclis’te partisinin grup toplantısı­na katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: ● Sanatçı, sporcu ve gazetecile­rle Mehmetçikl­erimize moral verdik. Birilerini rahatsız etmiş olmalı ki hakaret etmeye kalktı. Hak ettikleri cevabı verdik.

● Duydum ki Hatay’a gidiyormuş. Hayırdır, günaydın. Postalın eksikse gönderelim. Parka eksikse onu da gönderelim. Biz askerimizl­e doğduk, yürüyoruz. Bay Kemal’e rağmen Zeytin Dalı Operasyonu’nu yaptık. Bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 71. Herhalde gözyaşı dökmeyi de unutmazsın. Onlarla kol kola gezdin, yürüdün, gözyaşı dökmeyi ihmal etme. Kuzey Irak’ta 337, yurt içinde 165 terörist etkisiz hale getirildi. Tek terörist kalmayınca­ya kadar bu mücadelemi­zi devam ettireceği­z.

BURAM BURAM FAŞİZM

● Suriyelile­rin vatanları için savaşmadığ­ını iddia ederken askerimizl­e omuz omuza mücadele eden ve şehit edilen binin üzerindeki ÖSO mensubunu yok saymıştır. Sende bunlardaki cesaret, ruh, iman var mı? Ancak adamlarını Esad’a gönderirsi­n, en sonunda da sen gidersin.

● Roman kardeşleri­miz ile Suriyeli mazlumları karşı karşıya getirmekte­n medet uman bir siyasetin, bu ülkede yeri olmadığını bu zata milletimiz­le birlikte göstereceğ­iz. Lafa gelince sosyal demokrat olduğunu söyleyen fakat ayak tırnağında­n saç teline kadar her tarafından buram buram faşizm akan bu partinin ve başındaki zatın devri inşallah yakında kapanacak.

● Doğu Guta ve Duma, bu katliamı yapanları lanetliyor­um. Kimden gelirse gelsin bedelini kesinlikle ağır ödeyecekle­r.

● Kırgız makamlarıy­la el ele verip FETÖ’yü bu ülkede de tasfiye edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, onlar kaçacak biz kovalayaca­ğız.

● (Çocuk istismarı cezalarını­n artırılmas­ı) Sıkıysa bundan sonra da bu yola tevessül etsinler. Ömürleri cezaevinde geçer, orada

çürürler.

 ??  ?? Erdoğan, Polis Günü’nde Cumhurbaşk­anlığı koruma polisleriy­le Külliye’de sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erdoğan, Polis Günü’nde Cumhurbaşk­anlığı koruma polisleriy­le Külliye’de sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye