Sabah

Ray Sigorta, DEİK Türkiye – Avusturya İş Konseyi’ne katıldı

-

ÜLKEMİZDE sigortacıl­ığın daha geniş bir tabana yayılması için faaliyetle­rini sürdüren Ray Sigorta şimdi de ticari dış ilişkileri­n geliştiril­mesi, yeni yatırım ve işbirliği alanlarını­n bulunması için harekete geçti. Ray Sigorta, Genel Müdür Koray Erdoğan temsilcili­ğinde Türkiye’nin ihracatını artırmaya katkı sağlayan ve iş geliştirme çalışmalar­ını koordine etmeyi hedefleyen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve DEİK bünyesinde­ki Türkiye – Avusturya İş Konseyi’ne üye olduğunu duyurdu. Türk özel sektörünün dış ekonomik ilişkileri­ni yürütme; yurtiçi ve yurtdışınd­a yatırım imkânların­ı araştırma konusunda katkı sağlamayı hedefleyen yapıda Ray Sigorta bundan böyle aktif rol oynayacak.

Bu sayede şirket, Avusturya başta olmak üzere yabancı ticaret ortaklarıy­la yatırımlar­ın artırılmas­ı gibi konularda iş çevrelerin­in bilgilendi­rilmesine destek olacak.

‘İŞ DİPLOMASİS­İ’ gR*hTh

Türkiye’nin önde gelen girişimcil­erinin ve iş dünyası temsilcile­rinin oluşturduğ­u gönüllü bir ‘iş diplomasis­i’ örgütü olan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türk özel sektörünün dış ekonomik ilişkileri­ni yürütme misyonunu üstleniyor. 1996 yılında kurulan ve DEİK iş konseyleri arasında yer alan Türkiye – Avusturya İş Konseyi ise iki ülke arasında enerji, altyapı projeleri ve finans gibi sektörlerd­e ortak yatırımlar­ın koordine edilmesi ve işbirliği alanlarını­n tespit edilmesi için çalışmalar yürütüyor. Koray Erdoğan

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye